Thomas vil se NRK i utlandet — Men, hvordan?

Thomas er en skikkelig glad mann som ikke klarer seg uten Dagsrevyen og de andre favorittprogrammene sine på NRK. Men, han fikk seg en overraskelse da han dro på tur til Spania og oppdaget at han ikke kunne se NRK lenger. Hva kan Thomas gjøre for å se NRK i utlandet?

Thomas kosa seg mens han gikk gatene i Barcelona og så på Sagrada Familia og de andre severdighetene i byen. Men, på kvelden la han seg tilbake på senga for å se på Dagsrevyen, etterfulgt av noen fotballkamper fra Fotball VM på NRK. Da kom overraskelsen og Thomas dro seg i håret — sendingen er ikke tilgjengelig i utlandet.

NRK er ikke tilgjengelig utenfor Norge

Hva kan Thomas gjøre? Finnes det en enkel måte å se på NRK på i utlandet?

Det er faktisk lettere enn det Thomas trodde. Han har lest og hørt om VPN tjenester før, men han har aldri skjønt helt hva det er. Men, nå skjønner han at ved å bruke en såkalt VPN kan han få en IP adresse (virtuell adresse) i Norge, og dermed tror også NRK at han er i Norge, og vips — kan han se på NRK i utlandet.

Thomas skynder seg til NordVPN sine nettsider og kjøper et abonnement hos dem. Deretter laster han ned deres VPN applikasjon (som også finnes til Android og iPhone og iPad). Denne har lang liste med nasjoner de har servere i, men Thomas finner det norske flagget og kobler seg til.

Etter at dette er gjort, laster han inn NRK sine nettsider på nytt. Han finner live sendingen, og selvom han kom litt for sent til starten av Dagsrevyen, er han fortsatt klar etter noen minutter og enda viktigere, han er klar til fotballkampen som begynner etterpå!

Thomas leste også på www.norsktviutlandet.no om andre VPN tjenester som kan gjøre susen for deg som vil se norsk TV i utlandet, men selv velger han NordVPN, rett og slett fordi de har veldig gode priser, og de i tillegg skal fungere veldig bra med Netflix (og det er jo ikke dumt)!

Thomas is traveling the world, but as he travels, he meets challenges and faces problems that needs to be solved. Welcome to the Thomas Stories!

Thomas is traveling the world, but as he travels, he meets challenges and faces problems that needs to be solved. Welcome to the Thomas Stories!