MITÄ IRAKISSA TAPAHTUI JA MITEN SE LIITTYY SYYRIAAN?

Pitkään olen seurannut naapurimaa Irakin sota läheltä erityisesti vuodesta 2003 kun USA törkeästi lavasti Saddamin yhteyttä 9.11 terrori tekoon ja hyökkäsi irakia ja tuhosi sen kivi kauteen ja siitä on kirjoitettu miljoonia sivuja.

Mutta pahinta mitä Usa teki on se että purkasi TAHALLAAN maan keskus hallitusta lyhyessä ajassa ja yrittivät rakentaa Koallitio ryhmiä jolla heidän avulla pyöritettäisi maan hallintoa. Silloin Usa teki päätöksen tehdä yhteistyötä vain ja ainoastaan Shia vähemistön kanssa... silloin koko Sunnit hyllytettiin, siivutettu ja jopa pidetty terroristeina ja jahdattu ja jopa tapettu ( Usa antoi Saderilaisille shia aseitettu ryhmä suorittamaan Saddamin teloitus).

Siksi silloin syntyi massa maasta pakoon ja Syyriaan silloin tuli yli 2 miljoonaa ja muissa maaissa saman verran.
On pakko tuoda tämä tausta tieto eteen jotta pääsen puhumaan minun huolestuttavasta aiheesta.

Silloin kun irakin uusi amerikkalinen presidentti Paul bremer teki päätöksen tehdä iraki shiiojen kanssa tiivistä yhteistyötä ja muodostaa hallitusta. Usa tiesi että se onnistuu vain ja ainoastaan tekemällä epäsuoranaisesti ja suoranaisesti yhteistyö Iranin kanssa ( the axes of evil ).
Minkä takia yhteistyö syntyi shiiojen kanssa ?

- koska Sunnit yksimielisesti piti Usan invaasion laittomana ja kieltäytyivät tukemaan sitä ja jopa päätivät sotia miehittäjä vastaan. 
Shiiat toisaalta siunasi sen ja jopa heidän hengelliset johtajat Al- Sistani kehottivat heidän omiaan pysymään ja taistelemaan Usan rinnalla "Saddamilaisia" tai Baathilaisia vastaan.

Ja siitä sitten Usan ja Iranin siunauksella syntyi Shia hallitus, armeija ja palkatut sotilaat jotka näemme tässä videossa kiduttamassa sunni irakilaisia. 
Al- qaeda oli jo silloin Irakissa taistelemassa Usa vastaan ja siitä loikkasi Al-Baghdadi ja muodosti oman terrori järjestö ISIS.

Mitä nyt tapahtuu?
- Irakissa puhutaan paljon terrori vastaisesta sodasta ja annetaan ymmärtää että sen etninen armeija sotii oikean sodan, totuus on se, Isis on luotu mustamaalaamaan Sunnien maine ja pahoilaisitellaan heitä jotta sota heitä vastaan olisi oikeuden mukaista.

Isisin top johtajat Al baghdadista alaspäin ovat olleet Usan vankilassa yli 6 vuotta, miten hitossa he pääsevät sieltä pois? 
- jos ei ole Isis silloin ei ole vihollinen ketä vastaan käydä sota ja tuhlataan trilljoonia aseisiin, Paholais vihollinen aina pitää olla ja jos ei ole LUODAAN! 
LOPPUKSI....

Irakissa käydään rumaa Usan ja Iranin ETNISTÄ SOTA KIRJAIMILLISESTI kaikilla sanoilla! 
Iran valloittaa koko maa polittisesti ja sotilallisesti ja etnisesti ja sama polkua yrittävät Syyriassa.
Ja Sunnit ovat NYT pidetty vähemmistöt ja täysin sorrettuna yli puolet ovat pakotiellä.

Tällä hetkellä käydään niin sanottu pyhäsota Fallujassa saadakseen Isis sielä tuhottu, Fallujassa on n 600 Isis taisteljaa, ja 36 tuhatta Shia Irakilais sotilas ja palkatut sotilaat HASHED eivät vieläkään päässeet kaupungiin ja ovat syyllistyneet sotarikoksiin Amensty internationalin mukaan, kun kymmeniä tuhansia siviilejä ovat nyt tulilinjalla ja ne jotka pääsevät ulos pidätetään ja kohdellaa kuten nähdään koko ajan ja netissä tulee julki satoja kauhu videoita jota en pysty niitä jakaa teille katosttavaksi.

- Suomeen on tullut n.30 tuhatta Irakilaisia ja heidän joukossa löytyy sata prosentisesti niitänkin jolla on veri käsillään. 
Toki Isis on suuri uhka koska sillä on määrätty tärkeä tehtävä ja se noudattaa sen hyvin luo suuri pelko maailmassa.
Mutta piilouhka on ne myös murhaajat jotka Iran loi ja aseisti hampaaisiin saakka taistelemaan samalla skaalalla kuin ISIS Irakissa ja Syyriassa.

Silmät AUKI NYT
T. Rami Adham
#free_irak #pelastakaa_irak #iran_kansanmurhaaja #iran_teroristi_valtio #isis_criminals