Svaret på hvorfor koreansk hudpleje er så populært

Koreansk hudpleje

Koreansk hudpleje har eksisteret i mange år, men har på det seneste opnået stor anerkendelse og succes i resten af verden. Den store succes skyldes bl.a. at produkterne ofte er lavet af mere naturlige ingredienser, og derudover er indpakningen også for det meste sjov, sød og charmerende. En anden grund til den voksende popularitet er også, at mange bloggere og kendte personer er begyndt at fortælle om koreansk hudpleje, og den imponerende effekt det har. Produkterne er meget avancerede, når det kommer til ingredienserne og formularerne. Kvinderne i Korea lægger utrolig stor fokus på hudpleje og fejlfri hud, hvilket betyder at koreansk hudpleje hele tiden bliver udviklet og forbedret. I Korea er det en omfattende process samt en dyd at gå op i sin hud. Her lærer man fra en ung alder at bruge forskellige hudprodukter, da man mener, at man bør forebygge problemerne inden de opstår. Dette betyder eksempelvis at mange bruger rynkecreme helt fra de er teenager for at forebygge rynker, i stedet for først at bruge det, når rynkerne kommer til syne. Størstedelen af de koreanske produkter er dog mildere end produkter fra andre lande, hvilket betyder at de også kan bruges af folk med sensitiv hud.

10 skridt til flot hud

Der findes mange forskellige hudpleje produkter på markedet, og nogle mener, at man ikke bør bruge for mange produkter, men derimod skal lade huden producerer naturlige olier osv. Dette mener man dog ikke inden for koreansk hudpleje. Her er der en meget populær hudpleje rutine, der består af 10 forskellige trin. Disse trin lyder som følgende:

  1. En renseolie til at fjerne make-up
  2. Herefter en vandbaseret ansigtsrens til at fjerne sved og urenheder
  3. Et produkt til eksfoliering, der fjerne døde hudceller
  4. Toner der fugter huden og forbereder huden til andre produkter
  5. Et essens produkt, der er halv toner og halv serum, og som giver fugt
  6. Serum til individuelle behov. Dette kan være rynker, akne osv.
  7. Ansigtsmaske en eller to gange om ugen
  8. Øjencreme til at give fugt til det sensitive område under øjnene
  9. Ansigtscreme, der kan bruges til at forsegle alle de andre produkter
  10. Solcreme hver dag, da huden tager stor skade af solen

For nogle kan dette godt virke som mange trin at gøre flere gange om ugen, men mange følger den koreanske hudpleje rutine, og er meget glade for resultaterne.

Anmelderroste produkter:

Der findes mange forskellige produkter inden for koreansk hudpleje, som har vundet forskellige priser. Utrolig mange kvinder har rost produkterne, og de har opnået stor anerkendelse på det internationale marked. Både kendte bloggere, modeller og make-up artister sværger ved koreansk hudpleje, men også helt almindelige kvinder bruger det i dag. Det har førhen været svært at få fat på det i Danmark. Man kunne naturligvis købe det online på ebay eller lignende, men det var svært at finde pålidelige forhandlere, og forstå det hele, da det tit stod på koreansk. Dette er dog ikke et problem længere. I dag findes der flere forskellige online webshops, der forhandler koreansk hudpleje.