Trata Trata Travijata

Jeste, mesec i po dana pevam rokere s moravu kad god izgovorim ime grada u kojem živim. Ko ne zna pesmu, momentalno da odluša, propitujem u sledećem javljanju, ima da blokiram ko ne zna (samo kad saznam jal ima blok ovde i kako se aktivira).

I dalje nisam bila na moru. Siromašna sam do plate (depozit za stan je tri kirije, lopovi). Od avantura desilo mi se da sam se posvađala sa aplikacijom za mršavljenje, isterala gekona iz sobe i pravila sendviče sa ajvarom i avokadom za doručak.

Znam, živim ludo, pa još i pišem o tome.

A da. Kuvala sam gaće u šerpi. Baba Lela bi bila ponosna na mene.

Jeste. Na predivnom Tajlandu ne postoji pranje veša toplom vodom, tako da kad idete u hotel i brišete lice peškirom, mislite o tome ko je sve taj peškir trljao o guzicu i pod a posle nije opran toplom vodom.


p.s. Dobila sam raspored slobodnih dana. Oktobar, Nova godina, april. Kad bi se neko smilovao o došao posetiti me, bila bih veoma srećna i zahvalna.


Doživela sam da se u školi žale na mene jer sam prestroga i terala ih da rade domaći. Mrš, govna tinejdžerska razmažena, od 11 grupa koje imam vi ste jedini presvetli i iznad domaćeg. Rekla sam sto puta i reći ću još sto puta: SVI TINEJDŽERI SU RUŽNI, GLUPI I DOSADNI. Jeste, i ja sam bila tinejdžer, i bila sam ružna, glupa i dosadna. Kao i svi. Nema izuzetaka. Ne, nema, ne loži se.

Sem te hormonalne grupe, super mi je na poslu i baš uživam i super se snalazim.


Odustala sam od skutera, pretežak je (fizički) a i ako prestanem da biciklam nikad smršati neću. Ne moram ja baš sve da naučim. Kad smo kod učenja, još nisam krenula na tajlandski, nemam kad od bolesti i posla. Uspela sam da se prehladim, ili zarazim, ili oba. Imam i novi skil, kad tresem nos, izlazi mi vazduh kroz suzni kanal i svaki put umrem od smeha jer me golica. Al samo na jedno oko. Jel se to dešava još nekom? Jako me zabavlja i nervira u isto vreme.

Nema slika ovog puta. U stvari evo meda pokušava da odluči šta nećemo videti.

Like what you read? Give Tijana Veljković a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.