Badmintonketcher — til dig som nyder glæderne ved en god badminton kamp

Meget kan man påstå om en sport som badminton, men at man ikke har muligheden for at komme igang, det er nok en af de lidt dårligere undskyldninger. Næsten uanset hvor man bor, er der en lokal hal eller et ketchercenter, hvor man har muligheden for at spille rundt med en badmintonketcher til man flegner. Det fede ved denne sport er, at man nødvendigvis ikke er en del af et hold, men man kan bare kan give sin bedste kammerat baghjul. Derudover er det som de fleste ting, hvad man gør det til, men man er hurtigt og billigt igang for nogle få 100 kroner. En ketcher kan man få i alle forskellige genrer, så selvom man bilder sig selv ind, at man er nødt til at have en til 1000 kr. eller mere, er det langt fra nødvendigt. Ketcherne i denne prisklasse er som udgangspunt ikke forbeholdt nybegyndere, men derfor skal det ikke betyde, at man ikke skal være mere end velkommen, til at betale i dyre domme for at komme igang.

Der er mange mænd især, som elsker denne sport. Tror alle kender mindst én, som er fyldt fyrre, men holder af friheden af at smadre nogle fjerbolde hver tirsdag aften. Derudover kan man jo også være sammen med sine venner på en anden måde, som giver rige muligheder for at være lidt sund, inden man knapper en øl op efter kampen. I virkeligheden kan man sige, at det er lidt det bedste fra begge verdener. Derfor er der rigtig mange som nyder den sjove type for motion, som i virkeligheden ikke er så anstrengende.

Det er ikke kun en sport forbeholdt for ældre mænd, men også i den grad børn, unge og kvinder. Som tidligere nævnt, er der for det meste rig mulighed, for at kunne gå til badminton. Uanset om man bor ude hvor kragerne vender eller om du bor midt i en storby, er der altid en hal eller et center i nærheden, som giver dig muligheden for at spille badminton.

Like what you read? Give Jonas Pallesen a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.