Де взяти безвідсотковий кредит в Україні

Vitalii Avramenko
2 min readDec 17, 2021

--

Відомі або нові МФО перш за все повинні працювати з дотриманням українських законів. Всі МФО внесені до єдиного реєстру, опублікованого на сайті НБУ. На головній сторінці сайту організації має бути вказано її повне юридичне найменування, реквізити та контакти.

Кредитувати можна громадян України з 18 років в гривнях на термін до 1 року на невелику суму максимально під 3,5% в день. На сайті УФГ представлені всі кредити онлайн на карту, які ведуть легальну діяльність і враховують інтереси громадян.

Більшість мікрофінансових організацій пропонують безвідсоткові позики новим клієнтам. Пільгові умови діють на оформлення першої мікропозики, якщо повернути гроші в чітко у встановлений термін. Інакше будуть нараховані відсотки в повному обсязі, а також штрафи за утворення простроченої заборгованості.

Беручи кредит під 0 відсотків, розраховувати можна на невелику суму на термін 10–20 днів. Нові маловідомі компанії більш лояльно ставляться до клієнтів, тут можна розраховувати на більший відсоток схвалення, ніж у великих гравців ринку.

У пошуках вигідної пропозиції клієнти часто стикаються з сервісами, що пропонують допомогу в підборі мікропозик за запитаними характеристиками. Після введення всіх даних і прив’язки банківської карти у клієнта списуються гроші за надання інформаційних послуг. При цьому гарантії оформлення позики за надісланими пропозиціями організація не дає.

Також нерідкі випадки крадіжки персональних даних і платіжних реквізитів на підроблених сайтах в шахрайських цілях. Знайти надійного фінансового партнера в такій ситуації стає проблемою.

Швидкий доступ до рейтингу вигідних кредитів під 0 відсотків від нових і відомих МФО можна знайти на проекті УФГ-банк. Всі представлені на сайті матеріали ретельно перевіряються перед публікацією і своєчасно оновлюються, щоб клієнт міг скористатися найактуальнішими пропозиціями. Тут же клієнт може в один клік перейти на сайт МФО для швидкого оформлення заявки.

Крім того, відвідувачі можуть оцінити інші корисні функції сайту:

  • Регулярні публікації новин, статей, рейтингів, оглядів
  • Розділ фінансових порад
  • Відсутність нав’язливої реклами і просування певних продуктів
  • Допомога в підборі кредитів і позик від фахівців
  • відсутність збору персональних данних.

Згідно з чинним законодавством, клієнт має право достроково погасити кредит або мікропозику без обмежень з боку кредитора. МФО або банк не можуть вводити тимчасові мораторії на повне закриття договору, а також нараховувати штрафи за внесення платежу раніше терміну. Допускається повне або часткове дострокове погашення боргу з ініціативи клієнта.

Більше про фінанси та кредити ви можете прочитати тут.

--

--