waterfleswinkel
Nov 25, 2015 · 4 min read

Een dopper waterfles is een duurzame optie

Als u graag een goede daad voor het milieu zou willen doen, dan is het een goed idee om eens even na te gaan denken over minder afval produceren. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door niet meer zo veel plastic flesjes weg te gaan gooien, maar te kiezen voor een langer mee gaande dopper waterfles. Dit is een bekend merk, dat al geliefd is onder het merendeel van de mensen in ons land. Een dopper waterfles is gemakkelijk in het gebruik en bovendien voorkomt u op deze manier het ontstaan van zwerfafval. Daarnaast is het niet alleen zo dat de dopper waterfles erg milieuvriendelijk is, omdat u minder weggooit, maar ook omdat deze zonder bpa is vervaardigd. Er worden dus geen schadelijke stoffen gebruikt om dit flesje te maken. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Want zeg nou zelf, u zou toch onbewust ook niet mee willen werken aan milieuschade? Denk daarom elke keer goed na voordat u het zoveelste flesje met bronwater uit het schap trekt. Het is veel slimmer om te kiezen voor een duurzame fles, die jarenlang mee kan gaan. Deze bidon is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel leuk. Op de dopper waterfles zit namelijk een speciale dop, die u er gemakkelijk af kunt nemen. Dit is niet alleen een dopje aan de bovenkant, die fungeert als schenktuit, maar ook een dop die omgekeerd de vorm van een bekertje heeft. Op die manier kunt u er nog gemakkelijker uit drinken. Bovendien maakt dit het ook mogelijk om de dopper waterfles onder een klein kraantje te vullen. Soms kan het wel eens voorkomen dat flesjes niet onder een kraan passen, omdat het basin niet diep genoeg is. Met de dopper waterfles zal dit u niet gauw overkomen, omdat u het onderste gedeelte er af kunt halen. Kortom, het gaat hier om een multifunctionele drinkfles!

Waar kunt u het beste een dopper waterfles kopen?

Als dit u nou allemaal wel als muziek in de oren klinkt en u besloten hebt om zelf ook zo’n mooie en handige dopper waterfles aan te schaffen, dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Wij willen namelijk graag even van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over onze webwinkel, waar u hoe dan ook de dopper waterfles van uw dromen kunt vinden. Wij zijn de Waterfleswinkel, waar u te allen tijde terecht kunt om een mooie fles aan te schaffen die volledig op uw wensen aansluit. Ze zijn er in veel verschillende kleuren, dus het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Als u graag zou willen weten wat wij allemaal voor u in petto hebben, dan raden wij u zeker aan om even een bezoekje te brengen aan waterfleswinkel.nl. Hier vindt u namelijk altijd wel een dopper waterfles van uw gading. Wij hebben ze in het wit, blauw, rood, groen en in nog veel meer andere kleuren. Bovendien hebben wij ook een unieke sportdop in ons assortiment opgenomen, die ervoor zorgt dat de dopper waterfles ook goed te gebruiken is bij het sporten. Als u even snel een slokje van uw water wilt nemen, dan hoeft u niet helemaal de dop er af te draaien. Hier is soms geen tijd voor. Met de sport cap kunt u gewoon direct gaan drinken. Dit is niet alleen ideaal voor tijdens een goeie workout in de sportschool, maar ook voor tijdens het autorijden. Op die manier kunt u één hand aan het stuur houden en tegelijk gewoon drinken. Wel zo makkelijk! U leest het al, de dopper waterfles is multifunctioneel en te gebruiken voor vele doeleinden. En het leuke is dat u hem nu van achter uw laptop of pc kunt bestellen via de waterfleswinkel.nl. Wij hopen u dan ook binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant in onze webwinkel!

Bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

Het staat als een paal boven water dat er ontzettend veel mensen zijn die denken dat ze erg diep in de buidel zullen moeten tasten voor een dergelijk merkartikel. Ze gaan ervan uit dat de dopper waterfles erg veel kost en daarom laten ze dit liever aan hun neus voorbij gaan. Ze houden het daarom bij plastic flesjes uit de supermarkt. Toch is het niet nodig om bang te zijn voor hoge prijzen, want die zijn er bij de Waterfleswinkel namelijk helemaal niet. Wij hanteren de laagste prijs voor een dopper waterfles, waardoor u geen enkele reden meer hebt om de dopper waterfles én de waterfleswinkel.nl links te laten liggen. Deze aankoop is nog nooit zo voordelig geweest! Maar dat is nog niet alles, want naast het feit dat u bij ons geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee,

  • kunt u bij ons ook profiteren van een fantastische service
  • hebben wij een zeer snelle levering, waardoor u niet langer hoeft te wachten dan strikt noodzakelijk is
  • staan wij altijd open voor vragen van uw kant
  • maken wij u blij met een online bestelgemak
  • kunt u uw dopper waterfles veertien dagen op zicht hebben
  • is het bij ons mogelijk om een gezinsverpakking met waterflessen van Dopper te bestellen.

En zo zijn er nog veel meer pluspunten op te noemen! Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom niet en neem contact op!