Waves — Tedenske novice #8

Poročilo o napredku

Testiranje se nadaljuje. Glavni razvijalci poganjajo novo različico Waves, ki bo izdana na testnem omrežju za par dni . To vključuje izboljšave plasti omrežja, boljše medsebojno izmenjavo podatkov in obravnavanje napak, optimizacijo prometa omrežja in dodelovo konsenzus algoritma.

Zamude iz prejšnjih ETA so posledica nekaterih problemov, ki so se pojavili oz smo jih odrkili v SCOREX-u. Da bi odpopravili te probleme smo morali na novo napisati celotno omrežno plast Scorex-a; na koncu bo okoli 90 odstotkov SCOREX-a uporabljenega v Waves, predelanega.

Delamo tudi na mobilni aplikaciji, ki rabi popolno preureditev, da se prilagodi na to vrsto medija. Ustvarjanje žetonov je v teku in bo vgrajeno v novi mobilni GUI.

Obračun

Waves team je dvignil svoje bitcoine iz Coinbase-a, kjer smo jih hranili med ICO fazo, v hladilnico za dodatno varnost. To je treba narediti v serijah, saj se lahko premakne največ 2.500 BTC na dvig. Naše BTC rezerve si lahko pogledate na naslednjih naslovih:

1000 BTC je bila zamenjano za Waves — za zagotavljanje podpore trgu ter možnost vlagateljem, da zapustijo svoj ICO delež, če bi hoteli. Nadaljnjih 4000 BTC je bilo prodano za fiat za plačilo tekočih stroškov — to se je zgodilo pred prepolovitvijo Bitcoin-a, na zgodovinsko visokem tečaju. Waves team presenetljivo počasi oz. varčno porablja denar (v primerjavi s standardi industrije). Bitcoin rezerve bomo imeli za več let. Tekoči izdatki so navadno med 50000$ do 60000$ na mesec. V nadaljevanju si lahko ogledate razčlenitev stroškov za zadnji mesec (avgust).

Slovenski prevod kmalu..