Erfaren Front-End utvecklare?

Vill du ha utvecklande uppdrag och enastående kollegor samtidigt som du bygger upp din egna kompetens och har roligt på jobbet?

Vi på Will & Skill utvecklar webbplatser och komplexa system på uppdrag, där vi främst använder oss utav Django som Back-End och Angular som Front-End. Hos oss kommer du jobba i ett härligt team i olika projekt inom främst finans- och reklambranschen, ute hos kund eller in-house i våra nya lokaler på Stadsgården, Slussen.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar strukturerad HTML, Javascript och CSS. Du faktoriserar kod ofta, döper dina variabler med passion och eftertanke samt eftersträvar god läsbarhet i din kod.

Hos oss skall du vara en team player som är självständig och självgående. Du skall vara proaktiv och ha förmågan att bibehålla en god kundrelation. Vi ser dessutom att du har kännedom och ett intresse för Back-End.

Vi på Will & Skill, lägger stort vikt vid viljan att skaffa sig kunskapen. Du skall vilja utvecklas och ha ett intresse att hålla dig uppdaterad på de senaste teknikerna.

Vi ser dessutom att du har erfarenhet av:

  • Något av de stora JS. ramverken ex. Angular, Backbone eller React.
  • Versionshantering.
  • Att arbeta med tester (meriterande men ej ett krav).
  • Kännedom om Django (meriterande men ej ett krav).

Är du den vi söker?

Tillträde är snarast så intervjuer kommer att ske löpande. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till jobb@willandskill.se, ange ref. FE-201511.