God fortsättning

Efter julledighet med nära och kära är vi åter på plats och ser fram emot de projekt och samarbeten som detta år kommer att föra med sig.

Under 2015 genomförde vi en rad spännande projekt med bland annat Shareville, Redeye, Creuna, ÅF, Fervo, Workshop, Nike, Osseen, Ocean Observations, Scypho, Svnty, Dynabyte och Nova Lund. Dessutom använder nu Siba, Acne och Hästens TouchBase, en produkt utvecklat in-house hos oss.

Vi fortsätter att leverera lösningar med hjälp av Python/Django, Angular samt React Native, och kommer självfallet hålla oss uppdaterade om det senaste inom teknikerna.

Vi arbetar vidare med våra nuvarande projekt och söker ständigt nya samarbeten. Vi på Will & Skill brinner för att skapa bättre lösningar och vill vara en del i genomförandet av spännande idéer med smart teknik.

Nyfiken på att veta mer om oss eller bolla lite frågor och funderingar? Tveka inte att höra av er till Hassan (mian@willandskill.se eller 073–523 77 01) eller Mari (mari@willandskill.se eller 073–523 7 02).

Hoppas vi hörs!