Tuffieha és Cirkewwa ismét

A múlt hetet is kihagytam, de hát nem történik minden nap óriási kaland az emberrel. Szilvi végigdolgozta a múlt hétvégét, így a takarítás mellett egy nap Paradise Bay fért bele, ahova elkísért minket Gabi és Andris is. Ismét bepróbáltuk a rákos tésztát és még mindig igen finom.

Most hétvégén szombaton a Tuffieha Bay-t vizsgáltuk meg közelebbről ami a Gnejna és Golden Bay közé van ékelődve. Eléggé szimpatikus homokos strand ez is két magaslat között, nem is volt olyan vészesen tömve, sikerült kiváló parkolóhelyet is találni. A vize hullámosabb mint a Gnejnának, ezért Gergő nem is igen merészkedett be bokánál tovább, de bőven elvolt a homokban fetrengéssel és dobálással. Vittünk kaját is, így meg sem kellett nagyon mozdulnunk. Hazafelé pedig még megnéztük a naplementét a világítótorony mellől.

Gergő igencsak elfáradt a nap végére.

A vasárnap ismét a búvárkodásé volt. Most is Cirkewwában voltunk, van itt még bőven felfedeznivaló. Az idő szép volt, de a szél miatt masszívan hullámzott a tenger a felszínen. Bemenetelnél így gyorsabb volt egy dobbantóról nagy lépéssel csobbanni, mint a hullámverésben szerencsétlenkedni befelé. Most sok kis barlangot, mélyedést és kürtőt merültünk, volt amelyikben olyan sötét volt, hogy nem tudtam rögtön merre induljak el. Mindenesetre jó élmény volt, a búvártömegek is elkerülték a helyet ezen a vasárnapon. Nem úgy mint az egyéb tömegek a strandokat.

Ennyi fért bele mára, köszönöm a figyelmet!

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Gabor Jutasi’s story.