Een creatieve manier om mensen te beïnvloeden

Online marketing is een nieuwe manier om de producten of diensten van een bedrijf te promoten. De voordelen van online promotie zijn erg uiteenlopend:

· Ontzettend veel aandacht en publiciteit

· Het is eenvoudig om een database te creëren en contact te hebben met de klant. Via social media websites is interactie erg persoonlijk en makkelijk te realiseren.

· Het is makkelijk om als klant en bedrijf direct met elkaar in contact te komen. Via sociale media kan je elkaar makkelijk bereiken zonder tussenpersonen

· Je verkoopcijfers en inkomsten verhogen

· Je versterkt je imago en merkimago wat op de lange termijn zeer belangrijk is

· Je bedrijf groeit in meerder opzichten

De voordelen van online marketing zijn te duidelijk aanwezig om deze te negeren. Daarbij moet gezegd worden dat hedendaags bijna elk bedrijf zich op deze marketing vorm stort. Vrijwel elk bedrijf heeft zijn eigen website, deelt informatie op social media, heeft interactie met de klant op social media en verkoopt zijn producten met actie kortingen of in de uitverkoop. Zonder twijfel zal een bedrijf met deze manier meer klanten krijgen en is er een aanzienlijke stijging in de verkoopcijfers, maar de vraag is hoe onderscheidt een bedrijf zich van de rest? Wat creëert een voorsprong op de concurrentie? Met de meest voor de hand liggende strategie die veel bedrijven toepassen, is het twijfelachtig dat je je onderscheidt van de rest.

Door deze ontwikkelingen is Online Influencer Marketing een gat in de markt waardoor bedrijven zich kunnen onderscheiden van de rest. Yourcreatrs kan ervoor zorgen dat de juiste influencers de promotie en positionering van een product of dienst verzorgen. Influencer marketing agency Yourcreatrs zorgt er op deze manier voor dat niet alleen de verkoopcijfers stijgen, ook het merkimago zal een impuls krijgen en de gunfactor van de klant zal toenemen. De strategie van dit marketing bureau is anders dan die van andere bureaus:

· Zij weten dat elk bedrijf andere doelstellingen heeft. Het is dus uitgesloten om dezelfde strategie toe te passen voor een bedrijf. Elke campagne is authentiek.

· Zij luisteren goed naar de klant en wat hun lange en korte termijn doelstellingen zijn. Pas na dat dit is vastgesteld wordt de strategie bepaald.

· Het influencer marketing platform van Yourcreatrs zorgt ervoor dat een bedrijf zijn producten duidelijk zichtbaar kan maken doormiddel van creatieve content op Instagram. De foto’s en video’s die worden geplaatst genereren verkeer rond de website en de social media kanalen van het bedrijf.

· Het bureau heeft speciale influencers van over de hele wereld die werken voor de merken waar zij zich verbonden mee voelen. Deze Influencers zijn specialisten binnen de industrie waarin zij actief zijn, door hun jarenlange ervaring in de branche. Deze influencers denken mee met de strategie op basis van de doelstellingen en wensen van het bedrijf.

Ter conclusie, online marketing is een goed marketing instrument maar elk bedrijf heeft zich op deze markt gestort. Om daadwerkelijk de doelgroep te beïnvloedenen op de lange termijn resultaten te boeken is het belangrijk om je te onderscheiden, influencer marketing is de ideale uitkomst. Doormiddel van influencer marketing zorg je ervoor dat je een loyale groep klanten/volgers van het merk realiseert. Dus start nu met het beïnvloeden van je doelgroep met de hulp van creatieve content en de persoonlijke beleving van Instagram.

Om meer informatie te weten: Online influencer marketing

Like what you read? Give Ralph Sanchez a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.