(via YouTube)

DTK azt várja, hogy elguruljanak a neurotikus Puzsér gyógyszerei

Roppant szerencsétlenül jött ki a Sznobjektív évadzáró részében D. Tóth Kriszta egyik kijelentése.


„Már neurotikus vagyok, már gyógyszereket szedek, már nincs hova bujkálnom az élet elől. Nincs hova tovább”

mondta Puzsér Róbert 2015-ben a Ripostnak. Ha azt hinnénk, hogy ez csak a kormánypárti bulvárportál kitalációja, tévedünk. Tavaly Kadarkai Endre ArcKép c. portréműsorában arról mesélt, milyen pánikrohamai, szorongásai voltak öt hónapon keresztül.

Mint mondta, volt A, B és C terve, de D már nem, az az öngyilkosság volt, ugyanakkor a B működni látszik: antidepresszánsokkal tört ki a szorongásból és azokat máig szedi. Azt is elmondta, hogy nem lehet csak úgy elvenni a gyógyszereit, fokozatosan lehet csökkenteni az adagját.

(Részlet Kadarkai Endre ArcKép c. műsorából)

D. Tóth Kriszta korábbi televíziós újságíró, a WMN.hu alapító főszerkesztője volt Puzsér Hír TV-n futó műsora, a Sznobjektív évadzáró epizódjának vendége. Számonkért sok mindent a házigazdán a Sznobjektív tíz fő bűne c. adásban, például Puzsér nőkkel kapcsolatos, macsós beszédmódját, valamint a rendkívül izzadságszagú, néhol kínos adásban elmondta azt is, hogy egy műsorvezetőnek komoly felelőssége van abban, miként beszél bizonyos dolgokról a televízióban. Ehhez képes ő maga ejtette ki száján az alábbi mondatot:

„Mindannyian azt várjuk, hogy mikor gurul el a Puzsér gyógyszere”.
(Részlet a Sznobjektív c. műsorból)

Sokat lehetne vitázni önmagában arról, rendjén van-e, hogy egy gyógyszereken élő, neurotikus ember véleményvezér lehet napjaink Magyarországán (tettem is minap egy Facebook-posztom alatt), de most nem ez a fő gond.

Hanem az, hogy Puzsér saját műsorában DTK olyan szófordulattal élt, ami mélyen sértő lehetett az egyébként köztudomásúan beteg műsorvezető számára. Nyilván nem volt szándékos DTK kijelentése, de sajnos nagyon szerencsétlenül jött ki, így azonban az ő számonkéréseinek éle is csorbul.


Katt a képre és lájk!