Sangkut

Ryandi Pratama
Jul 29, 2017 · 1 min read

Bahkan bukan detik. Kurang dari itu. Lalu kurang lagi. Untuk sepersekian dari waktu itu saja Bulan dan Bumi bahkan bukan sejengkal. Kurang dari itu. Lalu kurang lagi. Untuk sepersekian dari itu saja. Berkali-kali. Kamu lagi. Kamu lagi. Tidak kurang dari itu. Selalu.

adjektiva

sajak dan lirik oleh @ryandipp

Ryandi Pratama

Written by

He writes shamelessly personal here. Yet writes passionately about film-producing on medium.com/catatan-produser. Cheers!

adjektiva

adjektiva

sajak dan lirik oleh @ryandipp

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade