Що ми хочемо зробити у 2017 році

Andrew Vertsimaha
Блог APM Agentuur
3 min readJan 24, 2017

На нашу команду очікує насичений та цікавий період роботи, і ми хочемо коротко розповісти про плани на цей рік.

1. Юзабіліті (англ. usability — зручність використання)

Ми почали рік з оновленим дизайном сайту і будемо продовжувати працювати над поліпшенням платформи. Головна сторінка зустрічає користувачів словами “Ласкаво просимо до реклами майбутнього”, тому сервіс повинен бути відповідним.

Для нас “реклама майбутнього” — це перш за все інший тип відносин, позбавлений негативу. Реклама майбутнього — це корисна реклама. Немає жодних технічних, економічних і соціальних перешкод перерозподілити рекламні кошти в інтернеті і виключити неефективних та недоречних посередників. Ми віримо в це і сподіваємося, що ви — також.

У нашій системі зареєстровано вже понад 42 000 користувачів з різних куточків світу: та, якщо кожен з нас докладе хоч трохи зусиль, ми зможемо зрушити хиткий бізнес-фундамент, на якому стоять інтернет-імперії, та довести, що час та увага кожного повинні бути оплачені безпосередньо. І, як ви вже зрозуміли, ця історія не про гроші. Ми постійно говоримо та повторимо ще раз, що ми створили НЕ канал заробітку, а канал чесного, шанобливого та ефективного спілкування між споживачем та бізнесом.

2. APMboard Mobile

Наш основний продукт — APMboard — з прототипу перетворився на реально діючу систему, яку протестували як користувачі, так і рекламодавці. Ми створили APMchat, месенджер, в якому немає і не буде реклами. Реагуючи на виклики сучасності, ми завершили створення APMboard Mobile — мобільну версію вашої персональної рекламної дошки, на якій ви побачите окрему рекламу.

Ми зміщуємо фокус з практично готового продукту, APMboard, на APMboard Mobile і будемо залучати рекламодавців до активного тестування. Це означає, що тестової реклами на комп’ютерах стане менше, а на мобільних пристроях більше.

3. Пошук фінансування

Все це вимагає чималих коштів: робота програмістів, тестувальників, дизайнерів, перекладачів, менеджерів коштує дуже дорого. Ми не отримуємо жодної сторонньої фінансової допомоги — всі витрати по створенню платформи покривають засновники APM Agentuur. Тому пошук фінансування буде одним із завдань цього року.

4. APMecocard

Також ми анонсуємо, що розпочали створення APMecocard — віртуальної системи лояльності, яка допоможе позбутися множинності пластикових знижкових карток і зробить доступним створення знижкових програм навіть для малого бізнесу. Це важливе рішення, оскільки в сучасному світі, в якому основною цінністю стала миттєва користь, ми абсолютно забуваємо про нашу відповідальність — перед природою, перед майбутніми поколіннями, перед один одним. Ми збираємося створити завершене екологічне маркетингове середовище, що в перспективі означає інтерес та активність рекламодавців.

Якщо у вас є власний бізнес, починайте рекламувати його і доводити, що справедлива реклама не тільки можлива, а й набагато більш ефективна. Нам потрібна ваша допомога: якщо ви вірите, що спотворені відносини можна змінити і зробити їх справедливими, станьте цією зміною! Для цього ми і створили таку платформу.

Кожного дня ми працюємо, щоб реклама майбутнього стала рекламою сьогодення.

Ваша команда APM Agentuur :)

--

--