Marijan Palić
May 14 · 3 min read

Zbog velikog broja upita vezanih uz knjigu, konzalting, ali i tipove edukacija koje postoje na tržištu, odlučili smo se u suradnji s Lider Media organizirati marketinške edukacije koje smo mi unutar tima nazvali Atomskim edukacijama!

Zašto biste se trebali prijaviti?

Kao što uvijek napominjem, pišem i pričam… sve što radim volim raditi kroz praksu. Upravo radi toga, cijela ova edukacija osmišljena je kao prolazak kroz praksu, ali i primjena praktičnih znanja kod vas, samih polaznika.

Kroz 4 intenzivna dana predavanja, naučit ćete sve o Facebooku, Instagramu, Twitteru, LinkedInu, MailChimpu, ali i raznim besplatnim alatima kao što su Google Analytics, Canva, Anchor i mnogi drugi.

Naučit ćete i kreirati kvalitetan sadržaj te postaviti strategiju za svoju tvrtku, a objasnit ćemo vam kako sve to možete u hodu mjeriti i ispravljati.

Zašto je digitalni marketing (tj. marketing digitalnog doba) važan?

Digitalni je marketing iznimno važan. Istraživanja tržišta u Hrvatskoj najbolje pokazuju zašto biste trebali ulagati u to područje: internet je glavni izvor informacija za 78% Hrvata; slijede ga TV s 14,7%, tisak s 4,3% te radio s 3,1%!

Za 87,7% Hrvata internet nudi informacije koje ne mogu pronaći nigdje drugdje; slijede ga TV s 6,5%, tisak s 4,1% i radio s 1,7%.

Za 44,3% Hrvata oglasi na internetu glavni su izvor kada donose konačnu odluku o kupnji; slijede ponovno tiskani oglasi s 25,8%, TV oglasi s 19,2%, audiooglasi sa 7,6% te OOH (engl. out of home) oglasi s 5,3%!

Predavači koji znaju znanje i imaju rezultate!

Predavači su ljudi koji iza sebe imaju iskustva i rezultata u samoj praksi. Između ostalih, to su Mato Rajić (ujedno i jedan od autora Atomskog marketinga, radio je na projektima poput podizanja portala 24sata iz temelja, Hrvatskoj Lutriji, Grizli komunikacijama…), Mate Mijić (predavač na Stručnom učilištu Experta, komunikacijski savjetnik hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Ruže Tomašić) te Dorijan Palić (dizajner koji stoji iza brenda Atomski marketing, Iskakanje iz paštete i mnogih drugih projekata koje možete pogledati ovdje).

Posebni gosti — Influenceri!

Uz njih, posebni gosti predavanja bit će influenceri Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč. Ivana je serijska poduzetnica i beauty influencer. Za vrijeme studija pokreće tada vodeći beauty portal u regiji — Šminkericu.

Nakon nekoliko godina rada u vodećim hrvatskim korporacijama pokreće prvi hrvatski pretplatnički e-commerce projekt Tester box i brend kozmetičkih kistova Zorya Beauty.

Primarni izvor zarade danas su joj, uz brend Zorya Beauty, YouTube i kanali društvenih mreža s ukupno više od 100.000 pratitelja.

S druge strane, Dražen nakon desetljeća rada u vodećim hrvatskim telekomunikacijskim kompanijama, pridružuje se supruzi u pokretanju prvog hrvatskog pretplatničkog e-commerce projekta Tester box i brenda kozmetičkih kistova Zorya Beauty. Nakon skupljenog iskustva u e-commerce poslovanju, pokreće svoj obrt za poslovno savjetovanje koje mu postaje primarni izvor prihoda.

Oni će vam prezentirati kako funkcioniraju influenceri, kako vam mogu pomoći u poboljšavanju rezultata, koje pogreške trebate izbjeći kada dogovarate suradnju… i još mnogo toga.


Termini i prijave — Marketing u praksi!

Edukacija će se održati 4.7. i 5.7. te 11.7. i 12.7., a cijeli program predavanja već se sada nalazi OVDJE.

Cijena cjelokupne četverodnevne edukacije koja uključuje

  • 4 DANA INTENZIVNE EDUKACIJE
  • EDUKATIVNE MATERIJALE
  • BESPLATNU KNJIGU Atomski marketing
  • 6 VRHUNSKI PREDAVAČA SA ODLIČNIM ZNANJEM IZ PRAKSE
  • HRANU I PIĆE

iznosi 3.510,00 kuna. Požurite se s prijavama, jer je broj mjesta ograničen. Prijaviti se možete OVDJE.


Neki od video materijala s Youtube kanala Atomski marketing, koji bi vam mogli biti zanimljivi!

Atomski Marketing

… ne zovite to samo digitalnim marketingom. To je marketing digitalnog doba.

Marijan Palić

Written by

Atomski Marketing Book Author I Marketing manager at AGENCY04 | @experta_hr lecturer | digital / sports marketing expert I Speaker I www.atomskimarketing.com

Atomski Marketing

… ne zovite to samo digitalnim marketingom. To je marketing digitalnog doba.

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade