ATOMSKA EDUKACIJA — puno prakse i znanja koje ćete moći primijeniti ODMAH!

Marijan Palić
May 14 · 3 min read

Zbog velikog broja upita vezanih uz knjigu, konzalting, ali i tipove edukacija koje postoje na tržištu, odlučili smo se u suradnji s Lider Media organizirati marketinške edukacije koje smo mi unutar tima nazvali Atomskim edukacijama!

Zašto biste se trebali prijaviti?

Kao što uvijek napominjem, pišem i pričam… sve što radim volim raditi kroz praksu. Upravo radi toga, cijela ova edukacija osmišljena je kao prolazak kroz praksu, ali i primjena praktičnih znanja kod vas, samih polaznika.

Kroz 4 intenzivna dana predavanja, naučit ćete sve o Facebooku, Instagramu, Twitteru, LinkedInu, MailChimpu, ali i raznim besplatnim alatima kao što su Google Analytics, Canva, Anchor i mnogi drugi.

Naučit ćete i kreirati kvalitetan sadržaj te postaviti strategiju za svoju tvrtku, a objasnit ćemo vam kako sve to možete u hodu mjeriti i ispravljati.

Zašto je digitalni marketing (tj. marketing digitalnog doba) važan?

Digitalni je marketing iznimno važan. Istraživanja tržišta u Hrvatskoj najbolje pokazuju zašto biste trebali ulagati u to područje: internet je glavni izvor informacija za 78% Hrvata; slijede ga TV s 14,7%, tisak s 4,3% te radio s 3,1%!

Za 87,7% Hrvata internet nudi informacije koje ne mogu pronaći nigdje drugdje; slijede ga TV s 6,5%, tisak s 4,1% i radio s 1,7%.

Za 44,3% Hrvata oglasi na internetu glavni su izvor kada donose konačnu odluku o kupnji; slijede ponovno tiskani oglasi s 25,8%, TV oglasi s 19,2%, audiooglasi sa 7,6% te OOH (engl. out of home) oglasi s 5,3%!

Predavači koji znaju znanje i imaju rezultate!

Predavači su ljudi koji iza sebe imaju iskustva i rezultata u samoj praksi. Između ostalih, to su Mato Rajić (ujedno i jedan od autora Atomskog marketinga, radio je na projektima poput podizanja portala 24sata iz temelja, Hrvatskoj Lutriji, Grizli komunikacijama…), Mate Mijić (predavač na Stručnom učilištu Experta, komunikacijski savjetnik hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu Ruže Tomašić) te Dorijan Palić (dizajner koji stoji iza brenda Atomski marketing, Iskakanje iz paštete i mnogih drugih projekata koje možete pogledati ovdje).

Posebni gosti — Influenceri!

Uz njih, posebni gosti predavanja bit će influenceri Ivana Blažoti Mijoč i Dražen Mijoč. Ivana je serijska poduzetnica i beauty influencer. Za vrijeme studija pokreće tada vodeći beauty portal u regiji — Šminkericu.

Nakon nekoliko godina rada u vodećim hrvatskim korporacijama pokreće prvi hrvatski pretplatnički e-commerce projekt Tester box i brend kozmetičkih kistova Zorya Beauty.

Primarni izvor zarade danas su joj, uz brend Zorya Beauty, YouTube i kanali društvenih mreža s ukupno više od 100.000 pratitelja.

S druge strane, Dražen nakon desetljeća rada u vodećim hrvatskim telekomunikacijskim kompanijama, pridružuje se supruzi u pokretanju prvog hrvatskog pretplatničkog e-commerce projekta Tester box i brenda kozmetičkih kistova Zorya Beauty. Nakon skupljenog iskustva u e-commerce poslovanju, pokreće svoj obrt za poslovno savjetovanje koje mu postaje primarni izvor prihoda.

Oni će vam prezentirati kako funkcioniraju influenceri, kako vam mogu pomoći u poboljšavanju rezultata, koje pogreške trebate izbjeći kada dogovarate suradnju… i još mnogo toga.


Termini i prijave — Marketing u praksi!

Edukacija će se održati 4.7. i 5.7. te 11.7. i 12.7., a cijeli program predavanja već se sada nalazi OVDJE.

Cijena cjelokupne četverodnevne edukacije koja uključuje

  • 4 DANA INTENZIVNE EDUKACIJE
  • EDUKATIVNE MATERIJALE
  • BESPLATNU KNJIGU Atomski marketing
  • 6 VRHUNSKI PREDAVAČA SA ODLIČNIM ZNANJEM IZ PRAKSE
  • HRANU I PIĆE

iznosi 3.510,00 kuna. Požurite se s prijavama, jer je broj mjesta ograničen. Prijaviti se možete OVDJE.


Neki od video materijala s Youtube kanala Atomski marketing, koji bi vam mogli biti zanimljivi!

Atomski Marketing

… ne zovite to samo digitalnim marketingom. To je marketing digitalnog doba.

Marijan Palić

Written by

Atomski Marketing Book Author I Marketing manager at AGENCY04 | @experta_hr lecturer | digital / sports marketing expert I Speaker I www.atomskimarketing.com

Atomski Marketing

… ne zovite to samo digitalnim marketingom. To je marketing digitalnog doba.