Knjiga u prodaji od 29. siječnja

Knjiga Atomski Marketing u prodaju kreće 29. siječnja, a tada će biti i poslana na adresu svih onih koji su je kupili već u pretprodaji po cijeni od 99 kn uz BESPLATNU dostavu. Naručiti je i dalje možete ovdje.

Zašto pročitati knjigu?

Marketing digitalnog doba, to je onaj marketing koji donosi rezultate. Kako doći do tih rezultata? U knjizi sam pisao o primjerima iz Hrvatske, ali i svijeta. Pisao sam o primjerima koje i vi možete primijeniti već danas, uz minimalne budžete, baš kao što sam i ja to radio.

Upravo to je ljepota marketinga digitalnog doba, sve se može pratiti, mjeriti i mijenjati. Svi imaju jednake mogućnosti razvoja i prezentacije, interakcije i komunikacije.

Ova knjiga je pravi izbor za vas ako tek krećete, želite pokrenuti svoj blog ili tražite posao. Ovo je knjiga i za one koji su već stručnjaci u svom području, jer će, vjerujem, naći mnoge primjere koji će ih inspirirati i motivirati za dalje. Ovo je knjiga i za sve one koji ne shvaćaju što je točno marketing i kako funkcionira u današnjem svijetu.


Marketingaši o knjizi

Ilija Brajković, Kontra

“Knjiga Atomski marketing nije vaša obična knjiga o marketingu, gdje čitate 300 stranica, a iz toga izvučete 2 stranice vrijednih zaključaka. Ovdje je riječ o odličnom spoju poslovanja i marketinga, gdje autor kroz životne priče i projekte pokazuje koliko marketing može pomoći u poslovanju. Knjiga nipošto nije znanstveni pogled na marketing, nego pogled nekoga tko marketing živi i radi godinama i kroz svoje životne priče i projekte pokazuje prilike i zamke koje moderni marketing pruža. Must read!”- Ilija Brajković, Kontra Digitalna Agencija (CEO)

Mato Rajić, Rajić Consulting

„Atomski marketing zvuči pretenciozno prije čitanja, a nakon čitanja shvatite da se drugačije i nije mogla nazvati. Knjiga je obavezno štivo za svakog marketinškog profesionalca koji stoji pred izazovomdigitalnog društva. Primjeri iz knjige i korištenje različitih platformi inspirirani su ili vlastitim ili primjerima najboljih kampanja.” - Mato Rajić, Rajić Consulting (vlasnik)

Mate Mijić, politički analitičar, konzultant i poduzetnik u digitalnoj komunikaciji i marketingu

„Postojanje ove knjige dokaz je da Marijan Palić izuzetno dobro prepoznaje potrebe tržišta, a poruku zna uobličiti tako da ona bude kratka, svima jasna i razumljiva te jako zanimljiva. Bez ukalupljivanja u teoretske okvire koji jesu važni, ali neće kod prosječne mlade osobe pobuditi naročitu ljubav prema marketingu, Palić pričajući vlastitu priču budućim marketingašima otkriva ono najvažnije u modernom marketingu — tajne storytellinga. Za razliku od autora koji, poput njega samoga, nisu znanstvenici, ali smatraju svoje djelo bezvrijednim bez teoretskih koncepata pa ih umiješaju samo da ih bude, Palić se drži onoga u čemu je majstor — prakse. Na vlastitim iskustvima i kvalitetnim primjerima iz zemlje i svijeta daje vjerni prikaz onoga što marketing danas jest. Želite li raditi u marketingu digitalnog doba, a ne znate odakle bi krenuli, počnite s „Atomskim marketingom“.“ — Mate Mijić, politički analitičar, konzultant i poduzetnik u digitalnoj komunikaciji i marketingu