Ήσουν καλό παιδί φέτος;

Artemis Metochianaki
BestPrice Blog
Published in
2 min readJan 13, 2017

Οι τυχεροί της κλήρωσης!

Ο Άη Βασίλης μόλις έφτασε φέρνοντας δώρα συνολικής αξίας 3.000€ για 6 καλά παιδιά, που χρησιμοποιούν το BestPrice.gr για σύγκριση τιμών και online έρευνα αγοράς.

Δες εδώ τους τυχερούς της κλήρωσης!

Έρχονται νέοι διαγωνισμοί σε μηνιαία βάση!
Ακόμη και εάν δεν ήσουν ανάμεσα τους τυχερούς, μην απογοητεύεσαι. Μια νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε και μαζί της φέρνει πολλά δώρα για τα δραστήρια μέλη του BestPrice.gr. Ξεκινώντας από 1η Φεβρουαρίου, θα επιβραβεύουμε κάθε μήνα τους “ενεργούς” χρήστες μας, δηλαδή όσους χρησιμοποιούν τις λειτουργίες που προσφέρουμε για εύκολη έρευνα αγοράς καθώς και όσους με την εμπειρία και τις γνώσεις τους βοηθούν τους υπόλοιπους χρήστες του BestPrice.gr.

Σύντομα θα σε ενημερώσουμε αναλυτικά για το νέο μας διαγωνισμό. Στο μεταξύ, προετοιμάσου ακολουθώντας τις παρακάτω ενέργειες:

  • Κάνε εγγραφή στις προϊοντικές κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν, ώστε να ανακαλύπτεις πρώτος αντίστοιχες ευκαιρίες και προσφορές.
  • Αξιολόγησε τα προϊόντα που έχεις καθώς και τα καταστήματα από τα οποία έχεις αγοράσει
  • Συνέχισε να εμπλουτίζεις τη λίστα επιθυμιών σου με τα προϊόντα που θέλεις.
  • Γράψε τις ερωτήσεις σου για ένα προϊόν και απάντησε στις ερωτήσεις άλλων χρηστών
  • Φτιάξε τις συλλογές σου με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν

Τι είναι οι συλλογές
Οι συλλογές είναι μια νέα λειτουργία του BestPrice.gr που σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύετε και να ομαδοποιείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε. Η δημιουργία μιας συλλογής είναι πολύ απλή και εύκολη διαδικασία. Καθώς πλοηγείστε στο BestPrice.gr και συναντάτε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, πατάτε την επιλογή “Συλλογή” και ανοίγει ένα παράθυρο για να επιλέξετε την συλλογή στην οποία θα αποθηκευτεί το προϊόν. Στο παράθυρο αυτό επιλέγετε το όνομα της συλλογής που θέλετε να δημιουργήσετε ή κάποια από τις συλλογές που ήδη έχετε καθώς και σημειώσεις για το συγκεκριμένο προϊόν. Μπορείς να δημιουργήσεις όσες συλλογές επιθυμείς, ώστε να οργανώσεις καλύτερα τα προϊόντα που σε ενδιαφέρον. Για παράδειγμα “Για το παιδί”, “περιποίηση μαλλιών”, “διακόσμηση σπιτιού”, “για τέλειο μακιγιάζ”, “για απογευματινή βόλτα”, “για το αυτοκίνητο”, “τα αγαπημένα μου αρώματα” και όποια άλλα θέματα εσείς σκεφτείτε.

Και φυσικά μην ξεχνάς να συγκρίνεις τιμές και προϊόντα στο BestPrice.gr πριν από κάθε αγορά σου και να κάνεις σύνδεση όταν επισκέπτεσαι το BestPrice.gr, καθώς κάποιες εκπλήξεις είναι μυστικές μόνο για τους εγγεγραμμένους χρήστες μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε στο διαγωνισμό μας.
Ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία, χαμόγελα και έξυπνες online αγορές!

--

--