Διαγωνισμός: Δώρα συνολικής αξίας 1.000€ για ένα “δραστήριο” μέλος του BestPrice.gr

Artemis Metochianaki
BestPrice Blog
Published in
3 min readMar 7, 2017

Ο νέος διαγωνισμός μας είναι γεγονός! Ένας τυχερός εγγεγραμμένος χρήστης του BestPrice.gr θα κερδίσει τα δώρα που θέλει, συνολικής αξίας έως 1.000€!

Αυτός ο διαγωνισμός είναι διαφορετικός γιατί…

  • Τα δώρα είναι δικής σου επιλογής, συνολικής αξίας έως 1.000€. Ο τυχερός θα επιλέξει τα δώρα του ανάμεσα από τα προϊόντα που είχε προσθέσει στη λίστα επιθυμιών του στο BestPrice.gr μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Για αυτό πρόσθεσε στη λίστα σου όσα και όποια προϊόντα επιθυμείς ανάμεσα στα σχεδόν 5 εκατ. προϊόντα από περισσότερα από 1.350 ηλεκτρονικά καταστήματα που εμφανίζονται στο BestPrice.gr
  • Η συμμετοχή είναι εύκολη και γρήγορη. Απλά χρησιμοποιείς τις λειτουργίες που σου παρέχει το BestPrice.gr στο πλαίσιο της έρευνας αγοράς και σύγκρισης τιμών ως συνήθως.

Η πρώτη ενέργεια που θα σου ζητηθεί για να δηλώσεις συμμετοχή στην κλήρωση είναι να συνδεθείς μέσω Facebook και να αποδεχθείς τους όρους του διαγωνισμού. Με αυτό τον τρόπο αποκτάς λογαριασμό στο BestPrice.gr χρησιμοποιώντας τους κωδικούς στο Facebook. Πλέον ως εγγεγραμμένος χρήστης έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις μια σειρά από λειτουργίες που αφενός διευκολύνουν τη δική σου έρευνα αγοράς αφετέρου βοηθούν και τους υπόλοιπους χρήστες στη δική τους έρευνα.

Ας δούμε συνοπτικές τις ενέργειες που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή σου στην κλήρωση:

  1. Οι ευκαιρίες μου: Στην ενότητα “Ευκαιρίες” παρουσιάζονται καθημερινά τα προϊόντα με σημαντική πτώση της καλύτερης τιμής σε κάποιο από τα 1.350+ ηλεκτρονικά καταστήματα που συμμετέχουν στο BestPrice.gr. Μπορείς να ορίσεις ποιες κατηγορίες προϊόντων σε ενδιαφέρουν από τις ρυθμίσεις λογαριασμού σου, ώστε να λαμβάνεις αντίστοιχη ενημέρωση.
  2. Πρόσθεσε στη λίστα “Προϊόντα που έχω” τα προϊόντα που όντως διαθέτεις και άφησε μια αξιολόγηση για αυτά, βοηθώντας έτσι τους υπόλοιπους χρήστες στην έρευνα αγοράς τους. Οι αξιολογήσεις προϊόντων δημοσιεύονται εφόσον είναι γραμμένες σε πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες, περιλαμβάνουν κείμενο που σχετίζεται αποκλειστικά με τα χαρακτηριστικά και τη χρήση του εκάστοτε προϊόντος και προέρχονται από προσωπική εμπειρία. Στις αξιολογήσεις προϊόντων, δεν δημοσιεύονται κείμενα που σχετίζονται με αξιολόγηση ενός καταστήματος, ερωτήσεις για το προϊόν ή γενικές/ασαφείς αναφορές.
  3. Αξιολόγησε τα καταστήματα από τα οποία έχεις αγοράσεις τους τελευταίους 6 μήνες. Πρόσεξε να δώσεις έμφαση στην περιγραφή των γεγονότων αποφεύγοντας τυχόν χαρακτηρισμούς ή μη σχετικές αναφορές. Βαθμολόγησε το κατάστημα με βάση το επίπεδο εξυπηρέτησης κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου
  4. Οργάνωσε και αποθήκευσε τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν στις συλλογές σου. Καθώς εντοπίζεις ένα προϊόν που σε ενδιαφέρει στο BestPrice.gr, μπορείς να πατήσεις το κουμπί της συλλογής για να το προσθέσεις σε συλλογή που ήδη έχεις ή να δημιουργήσεις νέα συλλογή. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου θα πρέπει να δημιουργήσεις μία συλλογή με τουλάχιστον 3 προϊόντα. Φυσικά μπορείς να προσθέσεις περισσότερα προϊόντα ή να δημιουργήσεις περισσότερες συλλογές.

Μην ξεχάσεις να ενημερώσεις τη λίστα “Προϊόντα που θέλω”, προσθέτοντας τα προϊόντα που θα ήθελες να αποκτήσεις. Εάν είσαι ο τυχερός της κλήρωσης, θα επιλέξεις τα δώρα σου από προϊόντα που πρόσθεσες στη λίστα σου μέχρι και τη λήξη του διαγωνισμού. Συνεπώς, είναι σημαντικό να είναι ενημερωμένη η λίστα σου ;)

Μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό έως τις 09/04/2017 11.59 μμ.

Βρες περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του διαγωνισμού.

Ο τυχερός θα αναδειχθεί με ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία θα γίνει στις 11/04/2017.

Για ακόμη μία φορά, στο BestPrice.gr η έρευνα αγοράς γίνεται παιχνίδι. Τι περιμένεις; Δραστηριοποιήσου και διεκδίκησε τα δώρα που θέλεις, συνολικής αξίας έως 1.000€.

Καλή επιτυχία σε όλους!

--

--