Πως μία απλή Παρασκευή γίνεται γιορτή!

Artemis Metochianaki
BestPrice Blog
Published in
3 min readFeb 3, 2017

Στα 6 χρόνια που τo BestPrice.gr διοργανώνει τον διαγωνισμό “Ήσουν καλό παιδί φέτος;”, το έχουμε πει πολλές φορές πόσο απολαμβάνουμε τη διαδικασία να μοιράζουμε δώρα και χαμόγελα στα μέλη μας.

Σαν καλοί βοηθοί του Άγιου Βασίλη, συγκεντρώσαμε όλες τις επιθυμίες των “καλών παιδιών” και τις στείλαμε στο χωριό του Άγιου Βασίλη. Εκείνος μας ανέθεσε να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες των καλών παιδιών.

Κάπως έτσι τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι γέμισαν δώρα και μια απλή εργάσιμη ημέρα μετατράπηκε σε γιορτή!

Η 1η τυχερή, η οποία κέρδισε δώρα από τη λίστα της αξίας έως 1.500 ευρώ, είναι η Στυλιανή Κυριάκου από το Αγρίνιο. Η Στυλιανή είναι μητέρα 4 παιδιών και επέλεξε τα ακόλουθα δώρα:

Ακόμη 5 τυχεροί κέρδισαν δώρα από τη λίστα τους αξίας έως 300€ ο καθένας.

Ο Δημήτρης Κανελλάκης από τη Νέα Σμύρνη και ο Ηλίας Ρούσσος από την Καλλιθέας κέρδισαν από ένα Sony Playstation 4 (PS4) Slim 1TB ο καθένας!

Ο Ζώης Παγουλάτος από την Αθήνα κέρδισε μια συσκευή για Pancakes/κρέπες/τηγανίτες και ένα σκληρό δίσκο Western Digital 4TB Red.

Η Κατερίνα Δημολένη από την Θεσσαλονίκη επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Swarovski 5236076 και ένα γυναικείο ρολόι Michael Kors Strass Rosegold Stainless Steel Bracelet MK5263.

Η Άννα Μαρία Βουλγαράκη από την Καβάλα κέρδισε ένα iPhone 5s 16gb silver.

Τα δώρα των κοριτσιών δόθηκαν σήμερα στο courier και πολύ σύντομα θα είναι στα χέρια τους.

Οι μεγάλες οικιακές συσκευές που επέλεξε η Στυλιανή έφτασαν ήδη στο σπίτι της και εκείνη ενθουσιασμένη μας έστειλε φωτογραφίες

Η Στυλιανή Κυριάκου, η υπερτυχερή του διαγωνισμού, μας έστειλε φωτογραφίες από τα δώρα της!

Ο Δημήτρης, ο Ηλίας και ο Ζώης παρέλαβαν σήμερα τα δώρα τους από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι

Ο Δημήτρης Κανελλάκης παραλαμβάνει το δώρο του!
Ο Ηλίας Ρούσσος παραλαμβάνει το δώρο του!
Ο Ζώης Παγουλάτος παραλαμβάνει τα δώρα του

Συγχαρητήρια στους τυχερούς! Ευχόμαστε να χαρούν τα δώρα που επέλεξαν.

Οι υπόλοιποι μην απογοητεύεστε! Έτσι κι αλλιώς είστε κερδισμένοι καθώς εξοικονομείτε χρήματα για τις αγορές σας, συγκρίνοντας τιμές σε περισσότερα από 1.300 ηλεκτρονικά καταστήματα στο BestPrice.gr. Επιπλέον, μετράμε αντίστροφα για το νέο μας διαγωνισμό!

Καλό Σαββατοκύριακο!

--

--