Τα ηλεκτρονικά καταστήματα γιορτάζουν με προσφορές και εκπτώσεις!

Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2016

Artemis Metochianaki
BestPrice Blog
1 min readNov 23, 2016

--

Το BestPrice.gr στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τα ηλεκτρονικά καταστήματα το γιορτάζουν με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις για όλους εσάς. Φυσικά αναφερόμαστε στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, η οποία διεξάγεται για 4η συνεχή χρονιά από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A. και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Φέτος, η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου. Κατά το διάστημα αυτό, πλήθος ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων θα παρέχει ελκυστικές προσφορές προς το καταναλωτικό κοινό, προτρέποντάς το να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.

Ανυπομονείτε να ανακαλύψετε τις προσφορές των καταστημάτων; Εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε!

Το BestPrice.gr στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον θεσμό προτρέποντας τα συνεργαζόμενα καταστήματα να συμμετάσχουν με μοναδικές προσφορές για όλους εσάς. Παράλληλα, προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας έκπτωση 90% σε υπηρεσίες που προσφέρουμε στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Πιστοί στην αποστολή μας να προσφέρουμε στους χρήστες μας την πιο ξεκούραστη και απολαυστική έρευνα αγοράς, συγκεντρώνουμε όλες τις προσφορές των καταστημάτων και σύντομα θα σας τις παρουσιάσουμε.

Η έρευνα αγοράς — και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου — ξεκινάει στο BestPrice.gr!

Μείνετε συντονισμένοι!

--

--