Konnichiwa

Két Gaijin útra kel, hogy bejárja Japánt és Koreát. Lesz rá bruttó egy hónapunk, ami sokank tűnik, de közben mérhetetlenül kevés. Kilométer ezreket utazunk, és szinte a fontos helyekre sem jutunk el, de közben Ginza luxusától a puszani melós negyedekig igyekszünk mindent látni.

Megmutatjuk milyen a Gaijinok istene 外人の神を見せてやるよ

Reményeink szerint megtapasztaljuk miből ered a hatalmas tisztelet és csodálat és a viszolygás és értetlenség is Japán körül, de átlesünk a Kézműves Urán hazájába, Észak-Koreába is. Utazunk a világ leghírsebb vonatán, de azon is, ami egy méltatlanul felülértékelt Zombi film díszlete egy országgal arrébb.

Megnézzük a világ egyik legérdekesebb és bizonyos szempontból legszebb épületét, amit lehet, hogy hamarosan elbontanak, majd ezredéves cédrusok árnyékában elmélkedünk a fenségesről. Alszunk kapszulákban, Ryokanban, manga kissában és szöuli luxusban. Eszünk fugut Tokyoban, Marhát Kobéban, és fejest ugrunk a világ legcsodálatosabb fogyasztói kultúrájába. A végére még az is lehet, hogy írni is megtanulunk, de egészen biztosan dokumentálunk mindent.

Képeket az Instagramon, érdekességeket, linkeket a Twitteren, videókat a Youtube-on, túlírt beszámolókat pedig itt találtok majd, ezek egyvelege pedig a Facebookon érhető el. Kövessetek, kérdezzetek, nevessetek és ismerjétek meg velünk a világnak ezt a csodás részét!