Blendle voor iOS 3.4

18 juli 2016

Blendle GO!
In de Blendle-app hoef je niet in levensgevaarlijke situaties langs het spoor te verzeilen om je favoriete vriendjes te verzamelen. Je hebt geen maffe balletjes nodig om ze te vangen en de viooltjes in de tuin van je buurman blijven heel.

Om je Blendle-dex te vullen hoef je namelijk alleen maar je Twitter- of Facebook-account te koppelen aan Blendle. We zoeken dan automatisch de belezen beestjes op die jou gaan helpen met het vinden van de allerbeste artikelen. We maken een mooie lijst ervan én je ziet in je tijdlijn welke verhalen zij goed vinden. Lees ze en je hebt een instant power-up, om nog maar te zwijgen over het effect op je experience-level.

Gotta catch ’em all, jwz.

Oh ja, er is nog meer gebeurd. Blendlemasters Damir, Eric, Joost en Emiel hebben gewerkt aan de plaatjes bij artikelen. Vooral op je iPad is het een verademing, daar zijn afbeeldingen nog een tikkie mooier geworden. Ook zie je tijdens het lezen nu alle citaten, afbeeldingen, grafiekjes, top 10-lijstjes op de juiste plek in de tekst. Dus de cover van Heleen van Royens selfieboek belandt niet meer bij een recensie van de nieuwste Kikker en Vriendjes.

Tot slot kun je nu ook oudere edities van alle kranten en tijdschriften doorbladeren. Bijvoorbeeld uit nostalgie, of gewoon omdat je de krant van gisteren hebt gemist.

Oké nu gaan we Pikachu vangen. Emiel heeft ‘m al :S