Blendle voor iOS 3.5

6 september 2016

Utrecht, 30 augustus 2016

Hoi pap en mam,

Even de groetjes vanuit Utrecht. Het weer was de afgelopen week prachtig. Jammer dat de vakantie bijna is afgelopen.

Vorige week zijn we lekker veel aan het zwemmen geweest. Terwijl de rest van de glijbaan ging heeft Joost op z’n luchtbedje de readerinstellingen gemaakt. Dat betekent dat je bij een artikel de helderheid van je scherm nu kan aanpassen, net als de lettergrootte en de regelafstand.

De camping was niet echt om over naar huis te schrijven. We hadden de hele tijd insecten in de tent, en omdat we daar nogal panisch voor zijn, hebben we een paar platgestampt. Wifi was er ook al niet, dus Damir is een paar dagen eerder naar huis gegaan om te werken aan een extra menuutje bij de artikelen. Daar staat nu de datum bij en hoelang het duurt om een artikel te lezen. Ook het leeslijstknopje en de deelfunctie zitten in dat menu.

Het eten was trouwens prima! We hebben allemaal een paar keer gekookt en zijn ook uit eten geweest. Toen we gisteren wat langer moesten wachten op het toetje, hebben we gezorgd dat je nu met een simpele swipe een krant of tijdschrift kunt sluiten. Uiteindelijk duurde het zó lang dat de app nu ook nog veel beter werkt in de toekomstige versie van iOS. We hebben geen fooi gegeven.

Nu weten we niks meer om te schrijven. Het was een leuke vakantie. Tot snel, doei!

Joost, Damir, Eric en Emiel