Lær blockchain av de beste folka

Noe av det hotteste innen blockchain til Oslo for aller første gang!

I år skal vi stikke hull på blockchainboblen under Oslo Blockchain Day 30 april! Er du med?

For første gang kommer Shawn Tabrizi og Parity Technologies og Polkadot Network til Norge! Vi er stolte å arrangere sammen en heldags gratis Learn & Build den 29 april.

Dagen etter, 30 april, møter du dem på scenen på Oslo Blockchain Day. Husk frist for early bird billett 1 mars! Sammen med Parity og Polkadot tar vi en sveip innom siste nytt i blockchain, forbi hypen og bitcoins rise and fall, med fokus på reelle produkter og tjenester som utgjør en forskjell.

Parity Technologies er et internasjonalt selskap som driver utviklingen av blockchainteknologi fremover og bygger ut kjerneinfrastruktur for desentralisert blockchain. De leverer først og fremst til privat sektor, men også til humanitære organisasjoner som FN.

Et av deres mest kjente prosjekter er med FNs Verdens Matvareprogram kalt Building Blocks. På et par år har de skapt tjenester på blockchain med rundt 100.000 brukere hver måned, først og fremst for flyktninger i områder som Lebanon og Jordan. Det har spart FN mer enn 40.000 USD i månedlige bankoverføringer i utviklingshjelp. Du kan lese mer om det her.

Images courtesy of UN World Food Programme

Gründeren Gavin Wood er kjent for å ha skrevet “yellow paper” om ethereum, som har blitt et av de første formelle spesifikasjoner av enhver blockchainprotokoll. Sånn sett har laget ethereum minst like mye som Vitalik Buterin.

Polkadot Network er en del av Parity Technologies, og er kanskje den beste og mest realistiske måten å koble blockchains på.

Det er et av prosjektene støttet av Web3Foundation som plukker ut interessante og nye initiativer som bygger ut WEB3 økosystem og nye løsninger innen desentraliserte applikasjoner.

Husk early bird og påmelding

29 april — Det er begrenset antall plasser på Learn & Build 29 april. Søk om å få bli med og lær av de beste om blockchain, substrate og etc.

Du trenger ikke forkunnskap, og kan du alt om blockchain, så lærer du helt sikkert noe nytt. Du må ikke, men hvis du vil bruke dagen til å utvikle et prosjekt, vinner du gratis 1 måned på kontoret vårt i Møllergata 6!

Her kan du søke om å bli med på Learn & Build.

30 april — Oslo Blockchain Day blir på Doga, og tema er demtech — demokratiserende teknologier. 1 mars er siste frist til å skaffe deg en early bird billett og spare 1200 nok!

Les mer på osloblockchainday.no eller kjøp rett på eventbrite!

Og her er en kort post om en av våre første speakers — Brønnøysund og Altinn!

Vi sees!