Linkbuilding uitbesteden

Jens Vlietdam
Jan 23, 2020 · 2 min read

Linkbuilding is één van de belangrijkste onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO). Zonder een goed linkprofiel zal jouw website of webshop niet goed vindbaar worden in de zoekresultaten van een zoekmachine. Door middel van linkbuilding zorg je niet alleen voor dat andere websites naar jouw website of webshop verwijzen, maar ook dat er voldoende uitgaande links naar andere websites zijn. Er bestaan oneindig veel manieren op links te verzamelen. Helaas zijn deze manieren erg tijdrovend en dat doe je niet zomaar naar je andere werkzaamheden. Linkbuilding is een proces waar veel tijd in zit en veel geduld voor nodig is. Hulp inschakelen van een ervaren linkbuilding bureau raden wij zeker aan en het is een verstandige beslissing.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding zorgt voor een betere vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Het betekend letterlijk het opbouwen van links, dat van een andere website naar jouw website verwijst. Google hecht tegenwoordig veel waarde aan je hoeveelheid links die doorverwijzen naar jouw website. Door middel van linkbuilding krijgt jouw website meer autoriteit, en daar hecht Google veel waarde aan. Veel mensen denken dat hoe meer links verwijzen naar een website, hoe beter dit is voor Google. Dat is helaas niet waar. Het is belangrijk dat er met kwalitatieve links wordt gewerkt. Des te hoger de kwaliteit van je links, des te waardevoller het is voor Google. Een link van een zeer bekende doe-het-je-zelf winkel is veel waardevoller dan een plaatselijke ijzerwarenwinkel.

Omzet verhogen door linkbuilding uit te besteden

Linkbuilding uitbesteden zorgt ervoor dat jij beter vindbaar wordt in de zoekresultaten van Google. Linkbuilding is een zeer belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie (SEO). Google wordt met de dag steeds slimmer en daardoor moet een linkbuildingbureau steeds up-to-date blijven om Google een stapje voor te zijn.

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Het opbouwen van een goed linkprofiel klinkt gemakkelijk. In de praktijk is dat helaas anders. Heel veel bedrijven willen steeds beter vindbaar worden in de zoekresultaten. Daar hoort een goede domeinwaarde aan gekoppeld te zijn. Zonder een goede domeinwaarde kom je ook niet ver in een goede positie in de zoekresultaten. Het is belangrijk dat genoeg websites naar de desbetreffende website refereren. Links van andere websites naar jouw website moet je zien als stemmen. Hoe meer stemmen een website heeft, hoe mee meer Google ziet dat jouw website belangrijk is. Linkbuilding vergt veel tijd en geduld. Het is een langdurig traject waar veel bij komt kijken. Een professionele linkbuilding bureau weet hoe zij linkbuilding moeten aanpakken. Als je er voor kiest om linkbuilding uit te besteden, weet je zeker dat je een goede positie krijgt in de zoekresultaten van Google.

Samenwerken met een linkbuilding bureau

Als je er voor kiest om linkbuilding uit te besteden, kies je voor een betere positie in Google. Tegenwoordig wilt elke ondernemer met een website meer bezoekers generen en beter vindbaar worden. Door linkbuilding op een correcte manier in te zetten, gebruikt een linkbuilding bureau oneindig veel manieren op veel van zijn klanten beter vindbaar te maken. Niet alleen zorgt linkbuilding voor meer bezoekers, maar ook voor hogere sales of leads.

Blogs (Dutch)

Publication group from people that wish to publish blogs in…

Blogs (Dutch)

Publication group from people that wish to publish blogs in the Dutch language - various topics are talked about within this group

Jens Vlietdam

Written by

Blogs (Dutch)

Publication group from people that wish to publish blogs in the Dutch language - various topics are talked about within this group