BuildEye bouwt verder

Toekomstige updates en features

Het BuildEye-platform is nu al even gelanceerd, wat natuurlijk niet wil zeggen dat we stil blijven staan. Bij BuildEye streven we namelijk naar een continue verbetering van de gebruikservaring door bestaande functionaliteiten te optimaliseren en nieuwe toe te voegen. Dit komt de gebruiksvriendelijkheid ten goede en geeft je steeds meer mogelijkheden om jouw bouwproject te managen met behulp van BuildEye.

Bij BuildEye timmeren we continu aan ons platform om nieuwe mogelijkheden toe te voegen en u uitstekende gebruikservaring te waarborgen

Volgende updates en features zullen in augustus worden gelanceerd:

  • Verbeterd, meer uitgebreid en overzichtelijk documentbeheer
  • Afdrukken van een project wordt mogelijk
  • Communicatie per indviduele taak, mijlpaal of contactpersoon
  • Enkele prestatiebevorderende updates om het platform vlotter en sneller te laten lopen

Verbeterd en meer uitgebreid documentbeheer

BuildEye maakt van het delen en beheren van facturen, foto’s, en andere documenten al een gebruiksvriendelijke aangelegenheid (zie blog), maar laat ons eerlijk zijn, het is nog vrij basic. Dankzij enkele updates die zullen worden doorgevoerd kan je in de toekomst de gedeelde documenten beter en gestructureerder beheren.

Zo zal je, wanneer je een document upload, een documenttype (factuur, foto, bouwplan, … ) kunnen aanduiden en het platform zal de documenten vervolgens opslaan en structureren volgens dit type. Het type wordt samen met de naam van het document, de eigenaar ervan en het tijdstip waarop het is toegevoegd weergegeven als document info, type en naam kan later eventueel aangepast worden. Voorts zal je kunnen bepalen wie de documenten allemaal te zien krijgt, indien men kiest voor niet zichtbaar zal enkel de projectmanager en administrator het document kunnen bekijken. Ook dit kan men ten alle tijde aanpassen

Sorteer binnenkort de gedeelde documenten per documenttype

Een extra bijkomende handigheid: Open foto’s en bekijk ze full screen zonder het platform te verlaten.

Afdrukken project

Wanneer je het info paneel van een project opent, zal je bij het tabblad ‘details’ de mogelijkheid hebben om het project af te drukken. Vervolgens zal de projectinfo waarvoor de gebruiker bevoegd is, uitgeprint worden.

Communicatie per taak, mijlpaal of contactpersoon

In het hoofdmenu, onder ‘planning’, zal er een nieuwe sectie komen met de titel ‘notificaties’. Wanneer de gebruiker hierop klikt, zal hij of zij een lijst te zien krijgen met de projecten waar een nieuwe (ongelezen) activiteit heeft plaatsgevonden. Als men vervolgens een project selecteert, opent BuildEye het info paneel van het betreffende project. Hier zal een nieuwe tab te vinden zijn met als naam ‘Activiteit’, waar men dan de recente activiteit van het project per onderwerp te zien krijgt. Wanneer je een bericht van een nieuwe activiteit opent, zie je alle personen die met deze activiteit te maken hebben, met bijhorende avatar.

Prestatiebevorderende updates

Naast de vorige, meest voorname, updates voeren we ook enkele kleine veranderingen door op vlak van het ophalen en weergeven van opgeslagen data om het platform nog vlotter en vooral sneller te laten werken.

Een volgende stap

Deze updates en nieuwe features zijn slechts een volgende stap, we gaan steeds door met het onderzoeken hoe we BuildEye kunnen verbeteren en uitbreiden. Blijf ons dus zeker volgen en wij houden je op de hoogte van de nieuwste updates!

Heb je vragen of opmerkingen over de werking van BuildEye? Neem dan zeker al eens een kijkje op onze FAQ-pagina of neem gerust contact met ons op.

De eerste stappen richting een optimale gebruikservaring zijn gezet