Neem voorsprong op uw concurrentie met BuildEye

Sneller en meer bouworders binnenhalen met BuildEye

Via mond-tot-mondreclame, online research of beurzen gaan uw toekomstige “bouwheer klanten” opzoek naar het bedrijf dat het best binnen hun plannen past of hieraan kan voldoen. De factoren die deze keuze beïnvloeden zijn echter nagenoeg altijd dezelfde:

De kwaliteit van het eindproduct

De architecturale mogelijkheden

Gebruikte materialen

Garanties

Projecttiming

Referenties

En natuurlijk ook de prijs :)

Om tot een uiteindelijke beslissing te komen wordt er een vrijblijvende vergelijkende offerte aangevraagd.

Het is net hier dat de kans ligt om met BuildEye een commercieel voordeel te behalen ten opzichte van de concurrentie.

Hoe vraag je je af? Door simpelweg de offerte door te sturen naar de potentiële klant via BuildEye.

Iets concreter? Maak voor uw “prospect bouwheer” reeds een project met bijpassende tijdlijn aan, voeg hen vervolgens toe tot het project (als klant) en deel dan via BuildEye de offerte en eventueel de bouwplannen.

Deel bestanden in BuildEye

Ze krijgen een mail toegestuurd dat een account voor hen is aangemaakt in BuildEye en kunnen daar dan de offerte raadplegen. Daarnaast hebben ze al een zicht op de te verwachte tijdlijn met bijhorende mijlpalen. Voeg op deze tijdlijn ook de to do’s voor de bouwheer toe zodat ze ook al weten wat hen te doen staat tijdens het bouwproces.

Waar zit dan juist het commerciële voordeel?

Het professionalisme dat het bedrijf uitstraalt door buiten de offerte al aanvullende informatie mee te geven, zoals de tijdlijn en de acties die de bouwheer moet ondernemen gedurende het project. Vermits een huis bouwen of verbouwen de grootste privé-investering is van een klant, is professionalisme voor hen zeer belangrijk. Zij willen namelijk weten wat er met hun centen gebeurd. BuildEye laat hen zien dat u als bouwbedrijf het project ten alle tijde onder controle heeft.

Geef ook wat extra informatie over het gebruik van BuildEye en maak duidelijk wat voor hen de voordelen zijn. Want naast het feit dat het professioneel overkomt, is de klant al in BuildEye geïntegreerd vooraleer er een definitieve overeenkomst is gesloten. Je kan dus de voordelen van BuildEye ook als verkoopargument gebruiken.

Haal met behulp van BuildEye contracten binnen

Wil je meer weten over het gebruik van BuildEye en bijhorende voordelen, lees dan onze vorige blogs. Test BuildEye gratis uit door je hier te registreren.