2022 Biterken Dağıttığınız Mutluluklar

Özgün Türköz
Building Bridges
Published in
3 min readJan 25, 2023

Sevgili BTF Ailesi’nin üyeleri, 2022 yılını kapatırken, destekleriniz ve hediyeleriniz köy okullarımızda zor şartlarda eğitim gören çocuklarımıza gösterdiğiniz desteği kelimelere dökemiyoruz. Materyal eksikliklerine rağmen gelecek nesillerimizi eğitmeye çalışan öğretmenlerimize ve ülkemizin içinden geçtiği zor şartlarda üniversitelerinde eğitimlerine devam etmeye çalışan ve geleceğimiz olacak üniversite öğrencilerimize umut olmaya devam ediyorsunuz. Aralık ayında düzenlediğiniz etkinlikler ve bağışlarınızın etkisiyle görebiliyoruz ki daha iyi bir dünya için doğru yolda ilerliyoruz.

Aralık ayında düzenlediğiniz halka etkinlikleriniz aracılığıyla gelecek nesillerimiz için fark yarattınız. Hadi düzenlediğiniz etkinliklerle ülkemizin geçleri ve çocukları için dağıttığınız mutluluklara beraber bakalım;

· Hike4aCause etkinliği sayesinde iki kadın öğretmen adayımızın bir yıllık burs ihtiyacının karşılanabilmesine vesile oldunuz.

· Next Song for the Kids etkinliği aracılığıyla hem çok eğlendiniz hem de müthiş bir etki bırakarak tam 50 üniversite öğrencimizin bir yıllık burslarını karşıladınız. Etkiniz sadece öğrenci bursları ile kalmadı. Hediyeleriniz ve destekleriniz ile BTF’nin çeşitli 4Kids setleri aracılığıyla 500’den fazla çocuğumuzun daha iyi şartlarda eğitim alabilmesini sağladınız.

· NYC Runs Big Apple Half Maraton etkinliği ile ise iki üniversite öğrencimizin bir yıllık burs ihtiyacını karşılayarak, öğrencilerimize umut olmaya devam ettiniz.

Destekleriniz sadece etkinlikler ile sınırlı kalmadı. Aynı zamanda, BTF’nin bağış kampanyalarına çok büyük destekler gösterdiniz. Birçok öğrencimizin okurken yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı büyük bir stres ve kaygı ile eğitim hayatlarına devam etmek zorunda. Destekleriniz öğrencilerimiziz kaygılarından ve streslerinden uzaklaşarak eğitim hayatlarına başarı ile devam edebilmelerine yardımcı oldu.

İstatistiklerinize baktığımız zaman çok etkileyici sonuçlar ile karşılaşıyoruz;

Gösterdiğiniz destekler iş birliği içerisinde bulunduğumuz değerli kurumlarımız aracılığıyla öğrencilerimize burs olarak ulaşmakta. Bir önceki senden süregelen destekleriniz ile beraber daha fazla sayıda öğrencimize burs desteği sağlayacağız, an itibariyle ÇYDD aracılığıyla 516 öğrencimize burs sağladınız. Aynı zamanda ODTÜMİST aracılığıyla 180 üniversite öğrencimize, İTÜ Mezunlar Derneği aracılığıyla 30 üniversite öğrencimize ve Ankara Ağın Derneği aracılığıyla 10 öğrencimize bir yıllık eğitim bursu ilettiniz.

Destekleriniz artarak devam ederken, öğrencilerimizin çağdaş bir eğitim alabilmeleri için önemli adımlar attınız. Bütün Çocuklar Bizim Derneği aracılığıyla 12 tane tıp öğrencimizin bir yıllık burs imkanına erişebilmesini sağlarken, okullarımıza iki adet robotik kodlama sınıfı kurulmasını da sağlamış oldunuz.

Aralık ayında gerçekleştirmiş olduğunuz tüm bu desteklerinizle beraber, öğrencilerimizin çağdaş eğitim seviyesinde eğitim alabilmelerini ve eğitim hayatlarını kaygı ve stresten uzak bir şekilde sürdürerek başarılı olabilmelerine katkı sağlıyorsunuz. Destekleriniz için sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz.

--

--