Duurzame innovatieve testfaciliteit Plant One gaat werken met Safety Changer software

Delft, Rotterdam, Nederland — Safety Changer en Plant One, Rotterdams facilitator van duurzame innovatie projecten, slaan de handen ineen.

“Safety Changer gaat Plant One helpen om de communicatie tussen de werkvloer en het kantoor, en tussen kantoor en de klant rondom veiligheid en kwaliteit te vergemakkelijken en daardoor de processen continue te verbeteren.” geeft Jonathan Stolk, CEO van Safety Changer, aan. “Ik hoop op deze manier Plant One te helpen zichzelf te positioneren als betrouwbare partner voor hun klanten.”

Plant One Rotterdam
Plant One Rotterdam focust zich op het realiseren en exploiteren van locatie(s) waar bedrijven en onderzoeksinstellingen hun innovatieve ideeen op duurzame(re) technologie kunnen testen op commerciele schaal.

Plant One Rotterdam vormt hierdoor een testfaciliteit voor deze procestechnologie in de regio Rijnmond. Plant One Rotterdam onderscheidt zich van andere initiatieven door de grootschalige aanpak en de focus op meerdere technieken en biedt veel ruimte en faciliteit voor het uittesten van een wijde range aan technieken.

www.plantone-rotterdam.nl


Safety Changer
Safety Changer biedt mobiele oplossingen voor veiligheidsmanagement waaronder incidentmanagement, audits & inspecties in de branches olie & gas, chemie, bouw, industrie en overheid.

Het Safety Changer- platform ondersteunt verbeter processen. Niet alleen het inventariseren en vastleggen, maar juist ook het betrekken van alle medewerkers. Door de opkomst en het massale gebruik van mobiele apparaten als smartphones en tablets, kan een map vol procedures nu voor iedereen en overal worden weergegeven.

www.safetychanger.com