Safety Changer en Bosch werken samen

Veiligheidstechnologie voor het leven

Safety Changer en Bosch Security Projects, de leverancier van complete beveiligingsoplossingen op het gebied van o.a. brand, ontruiming, communicatie, inbraak, toegangscontrole, gebouwbeheer en crisismanagement, zijn een samenwerking aangegaan.

Met deze samenwerking heeft Bosch Security Projects haar totaaloplossing in de beveiliging uitgebreid met een online webplatform en mobiele apps. Het platform van Safety Changer en de safety- en securitysystemen van Bosch vormen gezamenlijk een complete en unieke propositie, die organisaties helpt bij het beschermen van mensenlevens, het milieu en het kapitaal van de onderneming. Daarnaast helpt de propositie de operationele en continue verbeterprocessen rondom veiligheid en kwaliteit verder te automatiseren en te professionaliseren.

“Safety Changer biedt een oplossing die de veiligheidsprocessen vereenvoudigt en de communicatie tussen de werkvloer en de IT-systemen realtime maakt en vergemakkelijkt. Hierdoor wordt de operatie efficiënter, trefzekerder en veiliger. Wij zijn enthousiast en trots om een vitale rol te mogen spelen in de innovatieve beveiligingsoplossing van Bosch Security Projects” -- Jonathan Stolk (Safety Changer)

“Samen met Safety Changer kunnen we onze klanten en hun medewerkers op locatie zeer accurate data bieden, het werkproces beter stroomlijnen en eenvoudig informatie over de werkvloer verzamelen. Safety Changer is onze eerste keus mobiele oplossing, omdat de aanpak van een gesloten verbetercyclus past binnen onze filosofie. Gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn altijd de focus geweest voor zowel Safety Changer als Bosch. Dit is van belang voor de acceptatie en het eigenaarschap onder al het personeel, waardoor het verschil tussen falen en succes wordt bepaald.” -- Ferry Ditewig (Robert Bosch B.V.)

Bosch Security Projects

Veiligheid is een van de hoofdthema’s die mensen beweegt. Het beschermen van het leven van de mensen en de waarden van een onderneming hebben de hoogste prioriteit. Bosch Security Projects levert, installeert en beheert een breed scala aan elektronische en fysieke componenten en systemen die de basis vormen voor complete, modulair opgebouwde veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Daarnaast bieden zij diensten aan gedurende alle fasen van een project, zoals advies, projectmanagement, ontwerp, montage en installatie, inbedrijfstelling, certificering, service en onderhoud.

In een wereld waar technologie een steeds grotere rol gaat spelen, terwijl de techniek steeds complexer wordt, nemen zij alle zorg omtrent bedrijfsveiligheid en -beveiliging uit handen. Bosch Security Projects is dé partner als het gaat om veiligheids- en beveiligingsvraagstukken, van advies tot en met totale ontzorging.

nl.boschbuildingsecurity.com

Safety Changer

Safety Changer is dé enterprise-oplossing voor inspectie-, QHSSE- en operations management. Het gebruik van mobiele apparaten voor formulieren, inspecties en incidentmeldingen bespaart veel tijd. De mobiele apps vervangen papier en leveren realtime inzichten op. Met één klik voeg je simpel video’s of foto’s toe. Sensorgegevens zoals tijd, NFC en geo-locatie worden automatisch toegevoegd. Dit maakt het makkelijk voor uw medewerkers, zij werken nooit meer met papier. Bespaar tijd en krijg meer voor elkaar in uw organisatie. Vanuit het management dashboard kunt u eenvoudig formulieren maken en acties bijhouden. Breng alle KPI’s in beeld en destilleer nieuwe inzichten. Push automatisch relevante updates, instructies en geleerde lessen naar de mobiele apparaten van het team. De voordelen: betrokken medewerkers, gestroomlijnde processen en een veiligere werkplek. Safety Changer helpt organisaties op weg naar operational excellence."

www.safetychanger.com