Safety Changer en Dutchtel sluiten partnership

Eenvoudig formulieren digitaliseren voor mobiel gebruik!

Safety Changer en Dutchtel, de zakelijke telecom leverancier uit Breukelen, hebben hun partnerschap bekrachtigd met een samenwerkingsovereenkomst. 

De software van Safety Changer voegt extra waarde toe aan de huidige hoogwaardige diensten van Dutchtel, waarmee de klant in staat is de papier te elimineren door operationele formulieren en het continue verbeterproces in veiligheid en kwaliteit verder te automatiseren en te professionaliseren.

“Safety Changer en Dutchtel helpen klanten de brug tussen werkvloer en kantoor realtime te structureren, te vergemakkelijken en daardoor goedkoper, sneller en veiliger te maken. Gebruikers vertalen eenvoudig zelf bestaande papieren processen naar mobiel.”

— Jonathan Stolk | Safety Changer

Dutchtel

Dutchtel regelt uw telefonie voor u. Hierbij kunt u vertrouwen op Dutchtel’s jarenlange ervaring en snelle service. Met Dutchtel’s advies op maat zorgen we ervoor dat u een betrouwbare telecom-omgeving krijgt, die minder kost dan u verwacht. Daarom de keiharde garantie: telecomoplossingen van Dutchtel leveren u geld op! De Dutchtel aanpak is snel, duurzaam en betrouwbaar. Het kent als basis altijd korte, persoonlijke lijnen, met heldere afspraken en doelgerichte output.

www.dutchtel.nl

Safety Changer

Safety Changer is dé mobile first geïntegreerde oplossing voor QHSE en Operations management. Het gebruik van mobiele apps voor formulieren, inspecties en observaties bespaart veel tijd. De apps vervangen papier en leveren realtime inzicht op. Met één klik voegt u video of een foto’s toe. Tijd, NFC-chips en geo-locatie worden automatisch toegevoegd. Safety Changer maakt het makkelijk voor uw medewerkers, het schrapt het werken met papier. Safety Changer bespaart u tegelijkertijd en en krijgt meer voor elkaar in uw organisatie. Vanuit het management dashboard kunt u zelf mobiele formulieren maken en acties bijhouden. Relevante updates, instructies en geleerde lessen pusht u naar de mobiele apparaten van het team. De voordelen: betrokken medewerkers, gestroomlijnde processen en een veiligere werkplek. Safety Changer helpt organisaties op weg naar operational excellence.

www.safetychanger.com

Like what you read? Give Capptions a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.