Capptions pitch van de week: “het verappen van de papierstroom van installatiemonteur Mike” op BTG-event op de SS Rotterdam (25 oktober 2017)

Capptions in action

Tijdens het jaarlijkse event van de Branchevereniging van ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers mocht Capptions (fka Safety Changer) pitchen.

Vincent Everts interviewde me na de pitch

In 5 minuten nam ik de aanwezigen mee door het verhaal van Mike de installatiemonteur (lees het hele verhaal in mijn blogpost van vorige week).

Capptions helpt professionals en hun teams om de dagelijkse formulieren en bijbehorende workflows te digitaliseren.

Zelf papier verappen met de formbuilder

Via de Capptions micro-app builder kunnen gebruikers hun bestaande papieren documenten, zoals bijvoorbeeld checklisten, inspectielijsten, werkbonnen, en bestelbonnen eenvoudig zelf omzetten in de mobile worker app.

Overal en altijd beschikbaar via de app

Via de mobile worker app kunnen professionals via de app op hun smartphone, tablet of PC overal en op elk moment beschikken over de meest actuele versie van de documenten, en deze ter plekke invullen.

Camera en Siri doen het werk

Daarbij kunnen ze gebruikmaken van de foto- en videocamera voor het maken van beeldverslagen. Deze beeldverslagen kunnen ze indien gewenst met hulp van van de dicteerfuncties van Siri en Google kunnen voorzien van onderschriften en bijschriften. Dit noemen we ‘capptions’ en ‘labels’.

Ook voor Installatiebedrijven, zorginstellingen, transportondernemingen, productiebedrijven

Behalve Mike de installatiemonteur, helpen we ook Mieke, wijkverpleegster, Tijmen de vrachtwagenvlootbeheerder, en Rob, facility en procesmanager operations, met het digitaliseren van de dagelijkse informatiestroom.

Realtime inzicht

De met de app verzamelde gegevens worden in realtime rapportages en online dashboards in beslissingsondersteunende informatie omgezet voor klanten en managers die daarop hun bedrijfsvoering sturen, waar en wanneer ze dat nodig hebben.

Meer weten? Kijk op onze website: www.capptions.com of download onze app direct om zelf uit te proberen.