Rear-view Mirror — August 2018

Bo Gjerløw
Jan 28 · 3 min read

Originalt udgivet på Carswips blog d. 3 september 2018

Denne måneds udgave indeholder blandt andet tips til at forbedre din forhandlerhjemmeside, metoder til at mestre søgemarketing, og nyheder om elbilens fremgang i Europa.


Tingene ændrer sig konstant og hurtigt i bilbranchen, og teknologi er en stor del af grunden til det. Denne artikel fra Automotive Management Online giver indblik i hvordan du kan forberede din bilforretning til fremtiden.

Læs artiklen her

Vil du gerne forbedre din forhandlerhjemmeside, men er usikker på hvordan du skal gribe det an og hvad du bør tilføje/ændre?

Jazel Auto har skrevet en alletiders artikel med 6 tips til hvordan du kan forbedre din hjemmeside. Læs artiklen her.

Salget af elbiler har været stigende i de sidste par år, og i August har Europa ramt en milepæl: 1 million elbiler på vejene. Det er flere end i hele USA!

Læs mere her

Denne artikel af Rick Fellen for Dealer Marketing forklarer kort og godt hvorfor Brand Loyalitet bør være en prioritet for forhandlere af alle størrelser.

Læs artiklen her

Forbrugerne bruger mere og mere tid på online research når de leder efter en ny eller brugt bil, og derfor bliver søgemarketing vigtigere og vigtigere for bilforhandlere.

I denne artikel udgivet på Dealer Marketing, giver 3 eksperter 5 råd hver om hvad du kan gøre for at forbedre din søgemarkedsføring.

Læs artiklen her


Hvad er Carswip?

Carswip er den førende virksomhed indenfor billede-services for bilforhandlere. Forhandlere bruger vores produkter til at sikre at deres online bilpræsentation er i top, hvilket fører til flere kundehenvendelser. Carswip er baseret i Aarhus og samarbejder pt. med over 100 bilforhandlere i Skandinavien.

Læs mere på carswip.dk

Carswip (DK)

Vi leverer værktøjer til at forbedre bilforhandlers’ online præsentation af deres biler.

Bo Gjerløw

Written by

Carswip (DK)

Vi leverer værktøjer til at forbedre bilforhandlers’ online præsentation af deres biler.