Rear-view Mirror — Januar 2019

Denne måneds udgave indeholder blandt andet: De bedste selvkørende biler fra CES, 5 måder bilfinansiering vil ændre sig på i 2019, og 5 tips til at sikre at dine social medie kampagner er succesfulde.


CES, den store årlige teknologi-konference i Las Vegas, fandt sted i starten af januar. Artiklen foroven udforsker de beste selvkørende biler fra konferencen. Den kan klart anbefales at læse!

I artiklen foroven forudser Danny Shader (fra PayNearMe) fem måder hvorpå bilfinansiering vil ændre sig i 2019.

Ifølge en undersøgelse lavet af Cox Automotive, så vil over 50% af forbrugere gerne rejse længere og betale mere, hvis dette betyder at de får en bedre oplevelse hos forhandlerens serviceafdeling. Læs mere om det i artiklen foroven fra Wards Auto.

At køre en succesfuld social medie kampagne er ikke en nem opgave. Heldigvis har Digital Dealer lavet en list med 5 gode tips til hvordan du får det meste ud af dine kampagner. Læs mere ved at følge linket foroven.

Dealer Authority, en virksomhed fra USA der specialiserer sig i marketing for bilbranchen, har fornyligt startet en ny video-serie kaldet “Coffee+Conversions”. Det første afsnit handler om Instagram, og kan klart anbefales at give et kig.


Hvad er Carswip?

Carswip er den førende virksomhed indenfor billede-services for bilforhandlere. Forhandlere bruger vores produkter til at sikre at deres online bilpræsentation er i top, hvilket fører til flere kundehenvendelser. Carswip er baseret i Aarhus og samarbejder pt. med over 100 bilforhandlere i Skandinavien.

Læs mere på carswip.dk