Rear-view Mirror — Januar 2019

Bo Gjerløw
Feb 15 · 2 min read

Denne måneds udgave indeholder blandt andet: De bedste selvkørende biler fra CES, 5 måder bilfinansiering vil ændre sig på i 2019, og 5 tips til at sikre at dine social medie kampagner er succesfulde.

CES, den store årlige teknologi-konference i Las Vegas, fandt sted i starten af januar. Artiklen foroven udforsker de beste selvkørende biler fra konferencen. Den kan klart anbefales at læse!

I artiklen foroven forudser Danny Shader (fra PayNearMe) fem måder hvorpå bilfinansiering vil ændre sig i 2019.

Ifølge en undersøgelse lavet af Cox Automotive, så vil over 50% af forbrugere gerne rejse længere og betale mere, hvis dette betyder at de får en bedre oplevelse hos forhandlerens serviceafdeling. Læs mere om det i artiklen foroven fra Wards Auto.

At køre en succesfuld social medie kampagne er ikke en nem opgave. Heldigvis har Digital Dealer lavet en list med 5 gode tips til hvordan du får det meste ud af dine kampagner. Læs mere ved at følge linket foroven.

Dealer Authority, en virksomhed fra USA der specialiserer sig i marketing for bilbranchen, har fornyligt startet en ny video-serie kaldet “Coffee+Conversions”. Det første afsnit handler om Instagram, og kan klart anbefales at give et kig.

Hvad er Carswip?

Carswip er den førende virksomhed indenfor billede-services for bilforhandlere. Forhandlere bruger vores produkter til at sikre at deres online bilpræsentation er i top, hvilket fører til flere kundehenvendelser. Carswip er baseret i Aarhus og samarbejder pt. med over 100 bilforhandlere i Skandinavien.

Læs mere på carswip.dk

Carswip (DK)

Vi leverer værktøjer til at forbedre bilforhandlers’ online præsentation af deres biler.

Bo Gjerløw

Written by

Carswip (DK)

Vi leverer værktøjer til at forbedre bilforhandlers’ online præsentation af deres biler.