Rear-view Mirror — Juni 2018

Bo Gjerløw
Jan 28 · 3 min read

Originalt udgivet på Carswips blog d. 28 juni 2018

Velkommen til den første udgave af Rear-View Mirror. Ved udgangen af hver måned samler vi de 5 bedste artikler og nyheder og leverer dem direkte til dig. De anbefalede artikler vil blandt andet inkludere tips og tricks, relevante statistiker/undersøgelser, samt nye ideer og metoder.

Lad os dykke ned i juni 2018-udgaven af Rear-View Mirror!


Kaley Hart fra Jumper Media har skrevet en meget indsigtsfuld artikel med tips, ideer og eksempler på hvordan bilforhandlere kan bruge Instagram til reklame. Den er helt bestemt værd at læse igennem hvad enten du allerede bruger Instagram eller skal til at i gang med det.

Læs artiklen her

Denne artikel af den digitale marketing strategist Heather Hardy giver en god idé om hvordan du som bilforhandler, kan begynde at reklamere på forskellige online platforme, samt få succes med det.

Læs artiklen her

Denne artikel skrevet af Andrew Profaci, en Business Development Manager hos en Buick forhandler i Tennessee USA, giver gode råd om hvilke salgstaktikker du bør undgå at bruge på nu-dagens kunder.

Læs artiklen her

Tiderne ændrer sig i brugtbilsbranchen. Carvana er en amerikansk virksomhed der forsøger at skære mellemmanden/sælgeren fra i salget af brugte biler. Det bliver gjort gennem slik-automat lignende bygninger, hvor kunderne kan vælge deres ”nye” bil.

Udover at spare kunden for at skulle snakke med sælgere tilbyder Carvana også andre fordele, såsom 7-dages pengene tilbage garanti, samt muligheden at få bilen leveret direkte til din adresse.

Læs artiklen her

Cox Automotive, et stort Amerikansk firma der tilbyder forskellige produkter til bilindustrien, har for nylig foretaget en undersøgelse om hvilket indhold er vigtigt og har indflydelse på kunderne online.

Læs mere her


Hvad er Carswip?

Carswip er den førende virksomhed indenfor billede-services for bilforhandlere. Forhandlere bruger vores produkter til at sikre at deres online bilpræsentation er i top, hvilket fører til flere kundehenvendelser. Carswip er baseret i Aarhus og samarbejder pt. med over 100 bilforhandlere i Skandinavien.

Læs mere på carswip.dk

Carswip (DK)

Vi leverer værktøjer til at forbedre bilforhandlers’ online præsentation af deres biler.

Bo Gjerløw

Written by

Carswip (DK)

Vi leverer værktøjer til at forbedre bilforhandlers’ online præsentation af deres biler.