Rear-view Mirror — Juli 2018

Bo Gjerløw
Jan 28 · 3 min read

Originalt udgivet på Carswips blog d. 1 august 2018

Denne måneds udgave inkluderer blandt andet bilabonnementer, eksempler på fremragende automotive marketing kampagner, og CarMax’s boosting af online muligheder for forbrugere.


Tiderne ændrer sig, og det gør måden folk har bil på også. På det seneste har der været en stor tilførsel af bilabonnement-services i USA, der gør det muligt at skifte bil ofte uden besvær. Dette betyder at du kan køre rundt i en C-Klasse cabriolet om sommeren og i en GLE om vinteren. Denne artikel fra AutoConverse fortæller om hvordan nogle af disse services virker.

Læs artiklen her

I en verden hvor næsten hver eneste forhandler (samt bilmærke) bruger mange penge på digital reklame, kræver det noget specielt for at skille sig ud. Denne artikel af Laura Carrick fra Digital Marketing Institute fremviser 5 fremragende eksempler på automotive marketing kampagner.

Læs artiklen her

CarMax, en af de største brugtbilsforhandlere i USA, udvider deres online muligheder for forbrugere. Læs mere om det her.

Daimler (Mercedes-Benzs moderselskab) har for nylig været ude og sige at de planlægger at bringe selvkørende taxaer til en by i Californien USA i 2019. Mens de ikke specificerer hvilken by har Daimler dog annonceret at bilerne der skal bruges til denne nye taxa-service, til at starte med, vil være S-Klasse sedaner samt B-Klasse hatchbacks.

Læs artiklen her

V12 Data, et firma fra USA der tilbyder dataløsninger, har for nylig samlet en liste af statistikker om hvordan forbrugere køber biler. Mens denne artikel faktisk er fra juli måned, synes vi at den var for god til ikke at inkludere i denne juli måneds udgave af Rear-view Mirror.

Læs artiklen her


Hvad er Carswip?

Carswip er den førende virksomhed indenfor billede-services for bilforhandlere. Forhandlere bruger vores produkter til at sikre at deres online bilpræsentation er i top, hvilket fører til flere kundehenvendelser. Carswip er baseret i Aarhus og samarbejder pt. med over 100 bilforhandlere i Skandinavien.

Læs mere på carswip.dk

Carswip (DK)

Vi leverer værktøjer til at forbedre bilforhandlers’ online præsentation af deres biler.

Bo Gjerløw

Written by

Carswip (DK)

Vi leverer værktøjer til at forbedre bilforhandlers’ online præsentation af deres biler.