Rear-view Mirror — November 2018

Originalt udgivet på Carswips blog d. 6 december 2018

I denne måned: Tech virksomhed revolutionerer anhængertrækket, VW bekræfter partnerskab med Ford, og Aston Martin viser deres SUV frem for første gang.


Svensk tech-virksomhed revolutionerer anhængertrækket

Semcon, en svensk virksomhed med speciale i produktudvikling, har muligvis revolutioneret anhængertrækket med deres ATC koncept.

Læs mere om konceptet her.

VW bekræfter erhvervskøretøj partnerskab med Ford

VWs CEO, Herbert Diess, har for nylig bekræftet at VW og Ford starter et erhvervskøretøj partnerskab. På samme tidspunkt nedskyder han dog rygterne om en fuld fusion mellem de to bilfabrikanter.

Læs mere om det nye partnerskab mellem VW og Ford her.

De 5 bedste marketing strategier til at øge din hjemmeside trafik

I denne artikel fra LeadsBridge har Mike Cirillo samlet de 5 bedste marketing strategier for bilforhandlere.

Se dem her.

Aston Martin løfter sløret og giver os en idé om hvordan deres nye DBX SUV kommer til at se ud

Aston Martin er nu officielt hoppet med på SUV bølgen og har givet os et ‘first-look’ af deres DBX.

Aston Martin DBX forventes at komme på (grus)vejene i 4. kvartal 2019 med en forventet pris på $200,000. Så på danske plader skal vi nok regne med prisen kommer til at ligge på over 3 millioner.

Læs mere om DBX her.

Jaguar Land Rover har fundet en måde at undgå at holde for rødt lys på

Jaguar Land Rover har offentliggjort at de pt. er i gang med at teste ny teknologi der kan resultere i at du kan undgå at holde for rødt lys. Den nye teknologi kaldes GLOSA (Green Light Optimal Speed Advisory) og fortæller føreren hvilken fart han skal holde for at undgå rødt lys i lyskrydsene forude. Jaguar Land Rover udtaler at implementeringen af dette system sandsynligvis vil forbedre trafiksikkerheden samt skabe et bedre ‘flow’ i trafikken.

Læs mere om den nye teknologi her.


Hvad er Carswip?

Carswip er den førende virksomhed indenfor billede-services for bilforhandlere. Forhandlere bruger vores produkter til at sikre at deres online bilpræsentation er i top, hvilket fører til flere kundehenvendelser. Carswip er baseret i Aarhus og samarbejder pt. med over 100 bilforhandlere i Skandinavien.

Læs mere på carswip.dk