Κλήρωση #smartcity2: 20 τυχεροί κέρδισαν 20 δωροκάρτες των 100 ευρώ από την Media Markt.

Depy Douros
City Challenge News
2 min readJul 20, 2018

Κανείς δεν βγαίνει χαμένος από το City Challenge Crowdhackathon Smartcity 2.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του 2ου Μαραθωνίου Καινοτομίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας City Challenge Crowdhackathon Smartcity 2, με 1500 συμμετέχοντες και 112 ομάδες, πραγματοποιήθηκε κλήρωση στην οποία 20 διαγωνιζόμενοι κέρδισαν από μία δωροκάρτα αξίας 100 ευρώ από την Media Markt.

Στις 10 Ιουλίου 2018, στο δημόσιο κανάλι ενδοεπικοινωνίας Slack, του Μαραθωνίου Καινοτομίας http://crowdhackathon.com/c πραγματοποιήθηκε κλήρωση, σε ανοιχτή διαδικασία, για 20 δωροεπιταγές των 100 ευρώ από την Media Markt.

Η Κλήρωση αφορούσε 20 τυχερούς διαγωνιζόμενους οι οποίοι είχαν κάνει εγγραφή στο ηλεκτρονικό σύστημα Ticketing εώς και την 20η Ιουνίου 2018.

Συγκεκριμένα ο κ. Μιχάλης Ψαλλίδας, Managing Director της Crowdpolicy δημοσίευσε σχετικά με την Διαδικασία της κλήρωσης στο Open Community Slack:

Στη συνέχεια και έπειτα από την ολοκλήρωση της ανοιχτής διαδικασίας κλήρωσης, οπού κάθε συμμετέχοντας ανέφερε από τρεις τυχερούς αριθμούς, δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα αυτής σε αρχείο pdf, στο οποίο ήταν επιλεγμένοι οι 20 υπερτυχεροί.

Ήδη πολλοί υπερτυχεροί έλαβαν την δωροκάρτα τους, γιατί το City Challenge Crowdhackathon Smartcity 2 είχε περισσότερες ιδέες, περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερους νικητές.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους

Μην αργείς δες τώρα αν είσαι και εσύ ένας από τους τυχερούς και επικοινώνησε μαζί μας για να παραλάβεις την δωροεπιταγή σου.

Μπες στο http://crowdhackathon.com/c και ενημερώσου για την εξέλιξη της κλήρωσης.

--

--