Radore 60.000 USD değerindeki hizmeti girişimcilere ücretsiz mi sunuyor?

Ciz.io
Ciz.io Haberler
Published in
2 min readAug 24, 2016

--

Radore’nin dijital pazarlama müdürü Görkem Öztürk’le bir araya geldik ve Radore Startup Pack hakkında merak ettiğiniz soruları sizin için sorduk.

Radore, Startup Pack hizmetini nasıl anlatıyor?

Görkem Öztürk, Pazarlama Direktörü, Radore

“Start-up olmak kolay değil, biliyoruz; bir zamanlar biz de start-up’tık. Deneyimlerimizden yola çıkarak hayatınızı kolaylaştıracak bir servis hazırladık. Yıllık değeri 60.000 USD olan hizmetleri Start-up Pack dahilinde size ÜCRETSİZ olarak sunuyoruz.”

Ciz.io etkinliklerinde bir araya geldiğimiz onlarca girişimcinin, Radore Veri Merkezi’nin 60.000 USD değerindeki Startup Pack paketini girişimcilere ücretsiz olarak sunduğundan haberdar olmadıklarını, Startup Pack’i duymuş olanların ise böyle bir hizmetin ücretsiz olduğuna inanmadıklarını öğrenince, Ciz.io’nun iş ortaklarından Radore’nin dijital pazarlama müdürü Görkem Öztürk’le bir araya geldik ve merak ettiğiniz soruları sizin için sorduk.

Kısaca Radore Start-up Pack nedir ne değildir?

Radore: Start Up’lara 12 ay boyunca ücretsiz* biçimde sağlanan bulut sunucu hizmetidir.
*Sadece lisanslara ücret istiyoruz.

Radore Start-up Pack kimler için hazırlandı?

Radore: İş birliği yaptığımız kuluçka merkezlerinde barınan Start-Up’lar için. Bazı özel durumlarda paketi kuluçka merkezlerinin dışındaki projelere de verebiliyoruz. Mesela pek değerli Ciz.io Meetup katılımcılarına da bu paketi sunmuştuk.

Paketi Paylaştığımız Kuluçka Merkezleri: Koç İnkübasyon, StartersHub, İTÜ Çekirdek, İTÜ Ginova, Üsküdar Fikir Sanat Merkezi

En merak edilen soru: Radore Start-up Pack bedava mı?

Radore: Neredeyse bedava :) Sadece yukarıda belirttiğim gibi bazı lisanslara ücret alıyoruz. Bu aralar paketi güncelliyoruz ama 12 ay boyunca toplamda 60k USD 100k USD arası değişen ücretteki bir hizmeti bedava verdiğimiz söylenebilir.

Sadece bir altyapı hizmeti mi; yoksa teknik destek de veriyor musunuz?

Radore: Teknik destek de veriyoruz. Hatta sunucuları kurmadan evvel ziyarete gelirlerse danışmanlık da veriyoruz.

Bu teklif ne kadarlık bir süreyi kapsıyor?

Radore: 12 ay

Bedava kullanım bitince ne oluyor?

Radore: Zor soru. Yabancı değilsiniz :) Bu kısmı henüz netleştirmediğimizi itiraf edebilirim.

Yararlanmak için ne yapmalı?

Radore: Yukarıda belirttiğim kuluçka merkezlerinde barınmak lazım. Ya da bazı özel organizasyonlarda bu paketi dağıtıyorsak bize denk gelmek lazım.

Radore Startup Pack‘ten yararlanmak ister misiniz?

Yapmanız gereken, Radore web sitesinde yer alan Startup Pack Başvuru Formu’nu doldururken, “Girişimcilik projenizi geliştirdiğiniz bir kuluçka merkezi veya girişimcilik platformu var mı?” sorusunu “Ciz.io” şeklinde yanıtlamak. Radore ekibi başvurunuzu değerlendirip en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.

--

--

Ciz.io
Ciz.io Haberler

Ciz.io ile aklınızdakileri kolaylıkla iş fikirlerine dönüştürebilir ve başkalarıyla paylaşabilirsiniz.