Bond представя CloudCart…или беше обратното?…

Ако Джеймс Бонд трябваше да създаде тема за себе си, то тя щеше да изглежда така : стилно издържана, елегантна, с акцент върху детайла.

Дизайнът е издържан в стил, който подсказва класа.

Тъмните краски предполагат клиентът да обърне внимание на самите снимки, които, забележете, са подредени в интересна структура.

Банерите са разположение стратегически, с възможност за създаване на текст върху тях за презентиране на информация по един по-интересен начин. Можеш да направиш движещ/ приближаващ се текст, който да акцентира върху тази информация и да привлича клиентите да задържат вниманието си там.

Като всяка друга наша тема навигационното меню се намира и отгоре и отдолу на страницата, за да не се налага излишно скролване.

И разбира се, цветовете могат да се променят и дизайнът да изглежда още по-примамлив. Съветваме те да подбереш или снимаш изображенията на собствените си продукти в цветова гама, близка или синхронизираща се с тази на темата. Така представянето ти ще е още по-красиво.

Това е тема, подходяща за продукти от един тип, на чиито детайли търговецът би искал да акцентира. Това могат да бъдат часовници, бижута или други специфични продукти.

Създава впечатление за изящност и уникалност на продуктите, които може да представите и с клип с придружаващ го текст, което прави началната страница на магазина ти впечатляваща.

Bond те предизвиква да насочиш вниманието към твоя онлайн магазин с нова и смела визия, като влезеш в Административния панел и от менюто Магазин кликнеш на Избери дизайн.

Това е BOND — твоят BOND!