A Xeropan projekt


Egy izgalmas és érdekes projekttel keresett meg minket a Xeropan csapata idén tavasszal. Egy olyan küldetést vállaltak magukra ami a mai világ talán egyik legnagyobb problémája: minőséget szeretnének hozni az oktatásba kihasználva az új technológiákat. Ebben a küldetésben segítjük őket a Xeropan iOS app fejlesztésével.

A Xeropan egy interaktív oktató mobilapplikáció, ami izgalmas videókkal, hanganyagokkal, nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel segíti a nyelvtanulásodat.

Mindkét csapat [a Xeropan és a CodeYard is egyaránt] rengeteg munkát és energiát fordított a fejlesztésre, rengeteg problémával kellett megkűzdenünk és azt hiszem mindenki nevében beszélhetek ha azt mondom: sokat tanultunk ez alatt a fél év alatt.

A srácok rendkívül nagy figyelmet fordítottak a részletekre, sokat agyaltak UX (user experience) szempontokon és végig partneri kapcsolatban fejlesztettük az alkalmazást: gyakran kikérték a véleményünket és szívesen fogadták a tanácsainkat.

Jó látni hogy egy ilyen kreatív és rendkívül összeszokott csapat dolgozik azon, hogy egy minőségi szolgáltatást nyújtson. Ritka az ilyen ma Magyarországon és reméljük, hogy ez a debreceni csapat megmutatja a világnak, hogyan is kell ezt csinálni! Mi támogatni fogjuk őket, mindent bele!

A csapat

Az alkalmazás immáron szélesebb körben is elindul, letölthető az Google Play illetve Apple AppStore mobiláruházakból.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.