A Xeropan projekt


Egy izgalmas és érdekes projekttel keresett meg minket a Xeropan csapata idén tavasszal. Egy olyan küldetést vállaltak magukra ami a mai világ talán egyik legnagyobb problémája: minőséget szeretnének hozni az oktatásba kihasználva az új technológiákat. Ebben a küldetésben segítjük őket a Xeropan iOS app fejlesztésével.

A Xeropan egy interaktív oktató mobilapplikáció, ami izgalmas videókkal, hanganyagokkal, nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel segíti a nyelvtanulásodat.

Mindkét csapat [a Xeropan és a CodeYard is egyaránt] rengeteg munkát és energiát fordított a fejlesztésre, rengeteg problémával kellett megkűzdenünk és azt hiszem mindenki nevében beszélhetek ha azt mondom: sokat tanultunk ez alatt a fél év alatt.

A srácok rendkívül nagy figyelmet fordítottak a részletekre, sokat agyaltak UX (user experience) szempontokon és végig partneri kapcsolatban fejlesztettük az alkalmazást: gyakran kikérték a véleményünket és szívesen fogadták a tanácsainkat.

Jó látni hogy egy ilyen kreatív és rendkívül összeszokott csapat dolgozik azon, hogy egy minőségi szolgáltatást nyújtson. Ritka az ilyen ma Magyarországon és reméljük, hogy ez a debreceni csapat megmutatja a világnak, hogyan is kell ezt csinálni! Mi támogatni fogjuk őket, mindent bele!

A csapat

Az alkalmazás immáron szélesebb körben is elindul, letölthető az Google Play illetve Apple AppStore mobiláruházakból.