New season, new brands

Concept Fashion haalt de lente in de winkelrekken

De lente is in het land, tijd voor een gloednieuwe collectie bij Concept Fashion. En er is meer dan dat: dit voorjaar komen er meer dan 20 nieuwe merken in onze winkels! Bekijk ze hier en voel de lentekriebels.

CKS

CKS is een hip merk voor stoere vrouwen. Een hedendaagse kledij voor dames die van casual kledij houden en toch stijlvol willen overkomen, dat is het handelsmerk van CKS.

Oky Coky

Een vast profiel voor de doelgroep is er niet: elke vrouw die een stuk van Oky Coky draagt, geeft een extra facet aan de collectie. Zo heeft de collectie evenveel gezichten als er variaties zijn in vrouwen.

PME Legend

Van de bergen tot de jungle: piloten zijn altijd voorbereid op onverwachte situaties. PME-kledij staat je bij in in eender welke situatie en levert je optimaal comfort met een stoere uitstraling.

Tutu Chic

Tutu Chic is het merk van Pink Ambition-ster Freya Poppe. Elke vrouw kan vanbinnen een meisje die van roze houdt blijven, zonder er kinderachtig uit te zien. Iedereen kleedt zich graag mooi en exclusief, niet?

Cesar Casier

De T-shirtlijn van model Cesar Casier is rock-‘n’-roll in everyday life. Op de T-shirts staan quotes die Casier zelf vaak gebruikt, zo geeft hij zijn eigen persoonlijkheid in de collectie weer.

My Twin

De kernwoorden van Twin Set zijn: vrouwelijk, sensueel en trendy. Naast comfortabele outfits voor het dagelijkse leven, biedt Twin Set ook chiquere outfits geschikt voor feestelijke aangelegenheden.

Colourful Rebel

Colourful Rebel is meer dan een kledingmerk alleen. Het is een volledig lifestyleconcept dat opgebouwd is rond de blog. Met een persoonlijke aanpak spreekt ze een jong publiek aan. Dat zie je ook aan de collectie: hippe kledij met een hoek af.

March 23

March 23 maakt modieuze schoenen voor de zelfbewuste en onafhankelijke vrouw. Voor elk wat wils aan een betaalbare prijs. “Fashion is not an attitude, it’s a way of living.”

New Zealand Auckland

NZA is er voor de avontuurlijke, modebewuste man. Kwaliteitsvolle en tijdloze kledij die betaalbaar is en toch luxueus oogt: dat is het handelsmerk van dit label.

Kwots

“Depending on your mood or taste, there’s a Kwots for you!”, is de slogan van het hippe sneakermerk Kwots. De schoenen onderscheiden zich door de opvallende quotes op de hielen. Behalve de grote letters zijn de sneakers clean en minimalistisch. Een must-have voor hippe vogels.

En er is nog meer…

Want we hebben meer dan 20 nieuwe merken! Wat vind je bijvoorbeeld van Love Moschino, Goût d’Anvers of Miracles, de juwelencollectie van Annelien Coorevits?

Ontdek de nieuwe collectie op de website of bezoek een van onze 14 winkels in Vlaanderen en Brussel.