Deze 10 trends moet je deze lente hebben

Scoor ze tijdens de Fashion Days van 3 tot 5 maart!

Veel kleur, wijde broeken, leuke strikjes, tops met blote schouders… het zijn maar enkele van de 10 looks die je deze lente absoluut moet hebben. Bij Concept Fashion krijg je nu al 25% korting op het tweede stuk uit de nieuwe collectie! Waar wacht je nog op? Ontdek hieronder de 10 trends.

1. Jungle fever

Links: Sweater: Scotch & Soda (€ 84,99), Shirt: Selected Homme (€ 59,99) / Top: Guess (€ 69,99), Blazer: Guess (€ 89,99) // Rechts: Omkeerbaar geborduurde bomberjack: Scotch & Soda (€ 194,99)

Welcome to the jungle! Deze lente staan felle kleuren en bloemenprints voorop. Grasgroen is hét modekleur dat je zeker in huis moet halen. Een groene trui, vest of broek, het kan allemaal.

2. Palazzo Pants

Links: Collectiebeeld Armani // Rechts: Guess: T-shirt (€ 29,99), Cambel biker jacket (€ 169,99) en Palazzo broek (€ 99,99)

De Pallazo-trend is een geschenk uit de hemel. De wijde broeken zitten super comfortabel en dankzij de dunne stof zijn ze nog eens super licht ook. Ideaal dus om er op een zonnige lentedag fashionable uit te zien.

3. Mixed materials

Links: Collectiebeeld Guess // Rechts: Jacket: Garcia (€ 89,99), Polo: Selected Homme (€ 24,99)

De bomberjack is al een tijdje terug, maar dit voorjaar worden ze gepimpt met mixed materials. Combinaties van verschillende kleuren en stoffen zijn helemaal in, ook bij sweaters trouwens.

4. Blue-Blanc-Rouge

Links: collectiebeeld Hilfiger // Midden: Camel biker jacket: Guess (€ 169,99), Kleedje: Liu Jo (€ 94,99) // Rechts: collectiebeeld Kocca

Stars ‘n Stripes! De combinatie van blauw, wit en rood vormt een rode draad door de collecties van dit voorjaar. De huiskleuren van Tommy Hilfiger natuurlijk, maar ook andere merken zweren bij de marinekleuren.

5. Twist and twirl

Links: Kleedje: Object (€ 49,99) // Rechts: Cascais sneaker: March 23 (€ 179,99)

Twist & Twirl vind je dit seizoen overal terug: dresses, T-shirts, sweaters en sneakers worden opgefleurd met een speelse strik. Een leuke trend om zelf creatief mee om te gaan.

6. Miami Vice

Links en rechts: collectiebeelden Diesel

De jaren ’80 zijn helemaal terug. Felle kleuren, opzichtige tekeningen en zelfs Flamingo’s: niets is te gek. Wij zijn alvast helemaal fan van de fleurige lentecollectie van Diesel!

7. Army alert!

Links: Sweater: Garcia (€ 49,99), Jeans: G-Star Elwood model (€ 169,99), Sneakers: Diesel (€ 159,99) // Rechts: Jacket: Jacky Luxury (€114,99)

Kaki is the new black! Zo goed als elk merk heeft dit voorjaar kaki kledingstukken. Vrouwen kunnen dit heel mooi combineren met pastelroze en voor mannen is kaki de ideale stoere look. Army jackets met grote zakken en details kan je dit seizoen overal terugvinden. Dit is een echte musthave!

8. Show your shoulders

Links: Blouse: Liu Jo (€ 162,99), Mommy Jeans: Selected Femme (€ 99,99) // Rechts: collectiebeeld Superdry

Heel veel merken hebben deze lente off-shoulder tops in hun collecties, denk maar aan Kocca, Liu Jo, MyTwin, Guess, Superdry en vele andere hippe merken. Deze trend is een echte hit en je kan er allerlei varianten in vinden. Sommige zijn leuk bij een casual jeans en met andere kan je dan weer shinen op een tuinfeest.

9. Col Mao

Links: Collectiebeeld Selected Homme // Midden: Polo: Selected Homme (€ 24,99) // Rechts: Collectiebeeld Scotch & Soda

Bij de mannen is de zogenaamde col Mao of priesterkraag helemaal hot. De col is geïnspireerd op de kledij van de Chinese communist Mao een wordt daarom wel een bekritiseerd, maar het belangrijkste is dat hij gewoon heel mooi is, niet?

10. Koraal

Links: Blouse: Guess (€ 69,99), Jeans: Selected Femme (€ 99,99) // Rechts: Collectiebeeld Kocca

Laten we eindigen zoals we begonnen zijn, namelijk met een echt modekleur. Net als grasgroen is koraal ook hét kleur van deze lente. Het zachte kleur komt in veel collecties terug en is ook heel mooi te combineren met kaki.

Like what you read? Give Concept Fashion a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.