4 wel heel rijkelijke beloningen

Crowdfunding is niet alleen goed voor je karma, maar je kunt er ook leuke dingen aan overhouden.

Een zelfverzonnen cocktailtje?

Bij een goede crowdfundingcampagne horen goede beloningen. Ondernemers zijn vaak bereid hun supporters rijkelijk te belonen voor hun steun. Niet alleen met rendement maar ook met toffe cadeaus. Want ja, zonder de crowd zouden nooit zo ver zijn gekomen.

Sommige ondernemers nemen het verzinnen van goede rewards heel serieus. Dit zijn een aantal wel heel rijkelijke beloningen die de afgelopen jaren zijn aangeboden:

4. Persoonlijke cocktail

Cocktailbar Behind Bars beloofde aan supporters, die meer dan €5000 investeerde, dat je je eigen cocktail mocht samenstellen. En die zou een jaar op de kaart komen!

Je eigen worsten draaien

3. Een heel varken

Van worstenmakers Brandt & Levie kon je een heel varken krijgen dat je met een paar vrienden mocht komen uitbenen en verwerken in worsten en hammen naar keuze. Je moest er wel snel bij zijn want ze gaven deze beloning maar 1 keer weg.

2. Een kamer

Ruim 200 jongeren zijn aan een kamer gekomen in Utrecht via de crowdfunding van Socius. Zij gaven de mogelijkheid om een kamer te reserveren door 2 jaar huur vooruit te betalen (met korting van twee maanden.)

1. Een date met Angelina Jolie

Ja, je leest het goed. Lucette van Jolie Care, een lingerielijn voor (ex-) borstkankerpatiënten, beloofde aan de grootste investeerders een date met Angelina Jolie. Eén investeerder heeft ervoor gekozen, dus we zijn ook erg benieuwd wanneer het gaat gebeuren.

Ook zin gekregen in het ondersteunen van toffe projecten en een leuke beloning in de wacht te slepen? Ga dan naar www.crowdaboutnow.nl