Bestseller ‘Het smelt’ nu als gratis podcast

Het hele boek is te beluisteren in 21 wekelijkse afleveringen

De roman Het smelt van Lize Spit is vanaf nu in zijn geheel te beluisteren als gratis wekelijkse podcast. Download ‘m via een van deze kanalen:

iTunes · Soundcloud · RSS

Luisteraars die niet kunnen wachten op de spraakmakende ontknoping kunnen ook het audioboek in één keer downloaden of natuurlijk het boek zelf verslinden:

Audioboek · Boek

Vanaf 29 juni is ‘Het smelt’ te beluisteren als wekelijkse podcast of als audioboek

Het smelt staat inmiddels al bijna vijf maanden onafgebroken op nummer 1 in de Vlaamse bestsellerlijst. Het boek gaat over de jonge Eva, die met een blok ijs in haar kofferbak terugrijdt naar haar geboortedorp. Lize Spit beschrijft vlijmscherp maar liefdevol een ongelukkige jeugd, waarbij de lezer de dreiging van iets afschuwelijks voelt naderen. In een meesterlijke slotscène grijpt Spit haar lezers bij de strot: verder lezen is nauwelijks mogelijk, maar wegkijken net zo min.

Het smelt kwam uit in januari dit jaar en werd direct een bestseller. De roman van de jonge Lize Spit werd overladen met sterren en positieve recensies. Inmiddels zijn er meer dan 70.000 exemplaren van verkocht en voert het al maandenlang de Belgische bestsellerlijsten aan.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Toine Donk’s story.