ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ

Artemis Zotaj
DELPHIS CREATIVE CLIMATE BLOG
2 min readJul 2, 2020

e-MovAir Packaged Air Handling Units | Lennox

Η ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους που φιλοξενούν μεγάλο αριθμό ατόμων είναι καθοριστικής σημασίας για την υγεία των ανθρώπων. Η καινούρια σειρά e-MovAir της Lennox είναι ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί με 0 εώς 100% νωπό αέρα, ενώ ταυτόχρονα η πρωτοποριακή σχεδίασή της ικανοποιεί τα αυστηρότερα standards υγιεινής μονάδων κλιματισμού.

ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 100% ΝΩΠΟΥ ΑΕΡΑ

Οι μονάδες e-MovAir είναι πιστοποιημένες κάτα VDI 6022. Η πιστοποίηση VDI 6022 εγγυάται ότι οι μονάδες πληρούν τις αυστηρότερες απαιτήσεις της αγοράς σχετικά με την υγιεινή των μονάδων. Επιπλέον, οι μονάδες e-MovAir έχουν ειδική σχεδίαση και κατασκευή με υλικά που αποτρέπουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών και μπορούν να καθαριστούν και να απολυμανθούν με μεγάλη ευκολία.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΕΣΗΣ

Η σειρά είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ρυθμίζει τη θερμοκρασία γρήγορα και με ακρίβεια δίνοντας λύση στην πρόκληση που αντιμετωπίζουν σε χώρους όπως κινηματογράφοι, γυμναστήρια, ακόμη και ορισμένες βιομηχανίες όπου η απαίτηση για άμεση παροχή σημαντικού ποσοστού νωπού αέρα είναι συχνή και συνεχώς μεταβαλλόμενη ενώ η υψηλή ενεργειακή αποδοτικότητα είναι προϋπόθεση.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ECODESIGN 2021 ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η σειρά e-MovAir συμμορφώνεται πλήρως με τις διαφορετικές απαιτήσεις της οδηγίας EcoDesign 2021 για την βέλτιστη ενεργειακή απόδοση των συστημάτων κλιματισμού άνα εποχή. Τα έξυπνα χαρακτηριστικά των μονάδων e-MovAir και τα components υψηλής καινοτομίας εξασφαλίζουν υψηλότερη ενεργειακή απόδοση από την αναμενόμενη, η οποία φτάνει έως και 187% σε λειτουργία ψύξης. Τέλος, η μονάδα έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να παρέχει ανάκτηση θερμότητας και ψύξης, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

--

--