Artemis Zotaj
DELPHIS CREATIVE CLIMATE BLOG
2 min readMar 18, 2020

--

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ COVID-19 ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Γράφει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Delphis, Τίμος Δασκαλόπουλος

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Μια νέα πρόκληση βρίσκεται μπροστά μας αλλά και μια νέα ευκαιρία να αναδείξουμε το ανθρώπινο και κοινωνικά υπεύθυνο πρόσωπό μας.

Οι κλάδοι του κλιματισμού και της ψύξης είναι μέσα στο κέντρο της αστικής ζωής και η εύρυθμη λειτουργία τους διασφαλίζει την ποιότητα του αέρα και την εφοδιαστική αλυσίδα.

Είναι χρέος μας λοιπόν, σαν Delphis, να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε όλες τις κοινωνικές δομές που δοκιμάζονται τόσο έντονα τις τελευταίες ημέρες. Η πρόκληση μας είναι πολυεπίπεδη. Πρέπει εντατικά να προσφέρουμε υπηρεσίες σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας όπως είναι τα σουπερμάρκετ, τα νοσοκομεία, οι τράπεζες και τα δημόσια κτίρια. Παράλληλα καλούμαστε να διασφαλίσουμε την υγεία των υπαλλήλων, των πελατών και των συνεργατών μας και να συνεισφέρουμε στη μείωση της διασποράς του ιού COVID — 19.

Στα παραπάνω πλαίσια, τις τελευταίες ημέρες συμμορφωνόμαστε και ακολουθούμε τις οδηγίες της Πολιτείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και:

  • έχουμε αναστείλει όλα τα επαγγελματικά και προσωπικά ταξίδια του προσωπικού της εταιρείας μας από/προς το εξωτερικό και το εσωτερικό,
  • το τεχνικό προσωπικό μας, το οποίο επισκέπτεται τοποθεσίες εκτός της εταιρείας μας, έχει ενημερωθεί και ακολουθεί όλες τις σχετικές οδηγίες απολύμανσης και αποφυγής μετάδοσης του ιού,
  • στα πλαίσια των συντηρήσεων του εξοπλισμού κλιματισμού και ψύξης συνεργαζόμαστε με τους χρήστες ώστε να ελαχιστοποιούμε την συγκέντρωση κόσμου κατά την διάρκεια των εργασιών,
  • πάνω από το 70% του προσωπικού της εταιρείας μας εργάζεται απομακρυσμένα, ενώ το μικρό ποσοστό των συναδέλφων που πρέπει να στελεχώσουν το γραφείο μας εργάζεται σε βάρδιες, και
  • είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την συνέχεια της λειτουργίας της εταιρείας, εφόσον αυτό απαιτηθεί, υπό διάφορα- ακόμη αυστηρότερα- σενάρια απαγορεύσεων.

Στην παρούσα ενημέρωση θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το προσωπικό γραφείων αλλά κυρίως τους τεχνικούς της εταιρείας, οι οποίοι συνεχίζουν να προσφέρουν- υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες τις υπηρεσίες τους- εξασφαλίζοντας μια κανονικότητα στην καθημερινότητα όλων μας.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και προσαρμοζόμαστε με τον βέλτιστο τρόπο, πάντα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

--

--